JoomlaXplorer og domeneshop

Generelle spørsmål vedrørende Joomla

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Locked
storm
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 113
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:13 am
Location: Norway

JoomlaXplorer og domeneshop

Post by storm » Fri Jan 13, 2006 8:39 pm

Jenscski, fungerer joomlaXplorer hos deg? Under domeneshop??


Moderert
Split fra http://forum.joomla.org/index.php/topic,30133.0.html
Forumreglene: Keep all posts on-topic.
Last edited by jenscski on Fri Jan 13, 2006 9:28 pm, edited 1 time in total.

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: JoomlaXplorer og domeneshop

Post by jenscski » Fri Jan 13, 2006 9:29 pm

Ja, joomlaXplorer fungere hos meg. Men når jeg ville bruke JoomlaXplorer på et subdomene så er det en bøgg i JoomlaXplorer.

Er det på et subdomene du har installert JoomlaXplorer?
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

storm
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 113
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:13 am
Location: Norway

Re: JoomlaXplorer og domeneshop

Post by storm » Fri Jan 13, 2006 10:43 pm

Har lagt joomla rett under domenenavnet hos domeneshop (under mappen www som d står i http://www.domeneshop.no/faq.cgi?id=204&search=mambo) , ikke som subdomene.
Men når jeg trykker på joomlaXplorer i adminpanelet får jeg opp 10 ikoner + logo, samt en laaaang liste med domenenavn (sikkert alle domenenavnene/webhotellene på serveren)

Når jeg så trykker på mitt domene får jeg denne meldingen: "The current directory may not be above the home directory."
La inn spm/tråd for noen dager siden ang. dette: http://forum.joomla.org/index.php/topic,29485.0.html

Installerte joomlaXplorer gjennom Installers>Components
Last edited by storm on Fri Jan 13, 2006 10:46 pm, edited 1 time in total.

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: JoomlaXplorer og domeneshop

Post by jenscski » Fri Jan 13, 2006 11:29 pm

Prøv å se om dette hjelper, ser ut som samme problem som jeg hadde når jeg brukte et subdomene.

http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg165179
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/


Locked

Return to “Generelt”