Page 1 of 1

JoomlaXplorer og domeneshop

Posted: Fri Jan 13, 2006 8:39 pm
by storm
Jenscski, fungerer joomlaXplorer hos deg? Under domeneshop??


Moderert
Split fra http://forum.joomla.org/index.php/topic,30133.0.html
Forumreglene: Keep all posts on-topic.

Re: JoomlaXplorer og domeneshop

Posted: Fri Jan 13, 2006 9:29 pm
by jenscski
Ja, joomlaXplorer fungere hos meg. Men når jeg ville bruke JoomlaXplorer på et subdomene så er det en bøgg i JoomlaXplorer.

Er det på et subdomene du har installert JoomlaXplorer?

Re: JoomlaXplorer og domeneshop

Posted: Fri Jan 13, 2006 10:43 pm
by storm
Har lagt joomla rett under domenenavnet hos domeneshop (under mappen www som d står i http://www.domeneshop.no/faq.cgi?id=204&search=mambo) , ikke som subdomene.
Men når jeg trykker på joomlaXplorer i adminpanelet får jeg opp 10 ikoner + logo, samt en laaaang liste med domenenavn (sikkert alle domenenavnene/webhotellene på serveren)

Når jeg så trykker på mitt domene får jeg denne meldingen: "The current directory may not be above the home directory."
La inn spm/tråd for noen dager siden ang. dette: http://forum.joomla.org/index.php/topic,29485.0.html

Installerte joomlaXplorer gjennom Installers>Components

Re: JoomlaXplorer og domeneshop

Posted: Fri Jan 13, 2006 11:29 pm
by jenscski
Prøv å se om dette hjelper, ser ut som samme problem som jeg hadde når jeg brukte et subdomene.

http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg165179