Æ, Ø og Å virker ikke i tittel på artikler

Generelle spørsmål vedrørende Joomla

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Post Reply
baldman
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu May 24, 2007 7:59 am

Æ, Ø og Å virker ikke i tittel på artikler

Post by baldman » Fri Jul 18, 2008 11:39 am

Dette dukket plutselig opp, nemlig at norske spesialtegn blir til merkelige tegn når jeg legger inn tittel på et item. Det er bare nye innlegg som berøres, og det som legges inn i teksteditoren - selve innholdet - ser helt OK ut.

Kan dette være et databasespørsmål. Vet at min ISP har flyttet domenet til ny server ganske nylig. Noen ideer der ute??

tmackin
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Apr 05, 2008 10:22 am

Re: Æ, Ø og Å virker ikke i tittel på artikler

Post by tmackin » Fri Oct 10, 2008 5:43 am

Hjelp! Jeg opplever noe av det samme, men det kan se ut til å være et Firefox-problem. Etter at jeg installerte versjon 3.0.3 er dette et problem, ikke bare i artikler, men også i menyvalg... Noen løsning på dette?

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4768
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Æ, Ø og Å virker ikke i tittel på artikler

Post by rued » Fri Oct 10, 2008 7:03 am

baldman wrote:Kan dette være et databasespørsmål. Vet at min ISP har flyttet domenet til ny server ganske nylig. Noen ideer der ute??
Be din leverandør sjekke at de har husket å legge til/aktivere iso-8859-1 på denne serveren, og/eller at de har også gjenopprettet databasen med riktig tegnsett.
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no


Post Reply

Return to “Generelt”