Problemer med Joomla! Explorer

Generelle spørsmål vedrørende Joomla

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
torry68
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 59
Joined: Sun Jul 11, 2010 7:55 pm

Problemer med Joomla! Explorer

Post by torry68 » Sun Jul 11, 2010 8:38 pm

Hei! Det er fleire måneder sidan eg har vore inne i Joomla sin admin-del til min hjemmeside, men ble forbauset da jeg så dette da jeg skulle åpne Joomla Explorer:( bilde3.JPG). Det har jeg ALDRI sett før i JOOMLA....I tillegg, så stod det følgende i infoen om PHP SERVER SETTINGS da jeg gikk tilbake til HOME i admin. ( bilde2.jpg). Hva har skjedd, og hva er galt? Jeg vurderer også å installere Joomla 1.5. Er det stor forskjell på 1.0 versjon og 1.5 versjon?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4796
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Problemer med Joomla! Explorer

Post by rued » Sun Jul 11, 2010 9:27 pm

I og med at du kjører Joomla! 1.0.12 ennå, flere år etter at det kom flere sikkerhetsoppdateringer kan du vel prise deg lykkelig over at nettsiden har fått leve såpass lenge.

Siste versjon av 1.0 serien var 1.0.15 en gang i løpet av første halvår av 2008 (om jeg husker riktig), din versjon er fra desember 2006 ...

Den offisielle støtten for 1.0 ble forøvrig avsluttet 22. juli 2009, dvs. for snart ett år siden: http://www.joomlainorge.no/nyheter/joom ... -10-serien

Du bør derfor gjøre mer enn å bare vurdere å oppdatere/migrere til siste versjon, så snart som mulig. Spesielt om du bryr deg om dine besøkendes sikkerhet (virus, trojanere osv osv.).

Migreringsguide finnes også på norsk: http://hjelp.joomlainorge.no/migreringsguide

Det som har skjedd med din side er nok at host har oppdatert programvare på server, til nyere versjoner som din gamle Joomla! ikke takler. Om du da ikke skulle være hacket, noe det forøvrig skulle være rart om du ikke var i noen grad. Anbefaler derfor skanning av filsystem og database. ;)

Når det gjelder forskjeller på 1.0 og 1.5 m.m. er det nok besvart opp og ned så mange ganger siden utgivelse at det finner du nok ut ved å søke og lese litt, samt kjøre installasjon med demodata.

Lykke til!
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb


Locked

Return to “Generelt”