MamboShop

Spørsmål vedrøredne tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
storm
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 113
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:13 am
Location: Norway

MamboShop

Post by storm » Fri Dec 02, 2005 8:25 am

Når noen bestiller varer gjennom MamboShop må kunden taste inn telefonnummeret sitt.

Er det en enkel måte å forandre dette på, slik at det ikke er nødvendig å taste nummeret sitt??

 
User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4779
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: MamboShop

Post by rued » Fri Dec 02, 2005 2:17 pm

Har ikke sett på dette, og har derfor ingen svar på spørsmålet ditt - men er det ikke bare fint at kunden må oppgi et telefonnummer?

Dette er vel ganske normalt hos nettbutikkene, og er på en måte en ekstra "sikkerhet" slik at det ikke blir gjennomført "tullebestilinger".
Tenk på det, hvorfor skulle en kunde ikke ville oppgi sitt telefonnummer i en bestilling?
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

storm
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 113
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:13 am
Location: Norway

Re: MamboShop

Post by storm » Fri Dec 02, 2005 3:18 pm

Grunnen til at jeg ikke vil at det skal være obligatorisk, er at ved en slik bestilling behøver vi ikke telefonnummeret.
Liker ikke selv å oppgi altfor mange opplysninger om meg selv når jeg bestiller varer, slik som fødselsdato, telefonnummer etc.
Det er ikke nødvendig, og bør derfor ikke være obligatorisk, men et valg kunden selv tar om man vil opplyse om slikt.

Ved en eventuell tullebestilling blir IP-adressen logget. Ved en tullebestilling kan det være et tulle-telefonnummer.

Jeg vil bare at de absolutte nødvendige opplysningene, slikt som navn og adresse (og email da), skal være obligatorisk.

Håper noen vet hvordan dette kan gjøres enkelt :-\

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4779
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: MamboShop

Post by rued » Fri Dec 02, 2005 6:28 pm

Greit nok..

Måtte jo finne ut av dette, og her er løsningen!

Du åpner filen \administrator\components\com_virtuemart\html\checkout_register_form.php

Finn frem linje 35:

Code: Select all

$required_fields = Array( 'first_name', 'last_name', 'address_1', 'city', 'zip', 'country', 'phone_1' );
Endre den til:

Code: Select all

$required_fields = Array( 'first_name', 'last_name', 'address_1', 'city', 'zip', 'country' );
Lagre den, og det var det.  :)

(Merk! Dette gjelder ny versjon, VirtueMart 1.0.1)
Last edited by rued on Fri Dec 02, 2005 6:39 pm, edited 1 time in total.
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

storm
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 113
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:13 am
Location: Norway

Re: MamboShop

Post by storm » Fri Dec 02, 2005 10:36 pm

Skal prøve dette
Takk!!!  ;D

 

Locked

Return to “Komponenter/moduler/mambots”