Ako Comment

Spørsmål vedrøredne tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
Oda
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Nov 26, 2005 4:23 pm

Ako Comment

Post by Oda » Thu Jan 12, 2006 8:30 pm

Med stor fare for å virke helt idiot, jeg får ikke denne til å funke, eller så skjønner jeg bare ikke hvordan. Komponenten er riktig installert og alt sånt, men der stopper det... :-[

 
User avatar
magentait
I've been banned!
Posts: 519
Joined: Tue Aug 30, 2005 11:53 am
Location: Norway
Contact:

Re: Ako Comment

Post by magentait » Thu Jan 12, 2006 8:37 pm

Ikke helt .. har du lest veiledningen som fulgte med komponenten? Har du installert og aktivert mamboten til AkoComment?

Oda
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Nov 26, 2005 4:23 pm

Re: Ako Comment

Post by Oda » Fri Jan 13, 2006 5:15 am

Jeg mener jeg har gjort det ja. Den er i allefall riktig installert, men mulig jeg har kødda med aktiveringen....  ??? Skjønner bare ikke hva jeg har gjort gærnt  >:(

User avatar
august
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 332
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:00 pm
Location: Olso, Norway
Contact:

Re: Ako Comment

Post by august » Fri Jan 13, 2006 9:58 am

Aktivering = publisering.
August Lilleaas
http://august.lilleaas.net.
<3

Oda
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Nov 26, 2005 4:23 pm

Re: Ako Comment

Post by Oda » Sat Jan 14, 2006 12:15 am

Jeg veit det... og som sagt, jeg har gjort det. Det er derfor jeg ikke skjønner hvorfor det ikke funker.

Edit: I forbannelse avinstallerte jeg både componenten og mamboten, for så å installere på nytt. Ikke skjønner jeg hva som gikk gærnt først, men nå fuker det  :)
Last edited by Oda on Sat Jan 14, 2006 12:32 am, edited 1 time in total.

 

Locked

Return to “Komponenter/moduler/mambots”