FTP wrapper

Spørsmål vedrøredne tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
bentot
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Jan 16, 2006 11:30 am

FTP wrapper

Post by bentot » Mon Jan 16, 2006 11:37 am

Hei, er veldig ny på joomla. Prøver å legge til et MenyItem til en ftp site som jeg ønsker som en wrapper.

Har laget en link ftp://domainname.no som er lagt til i wrapper item. Får kan ikke vise siden i joomla. Forsåvidt OK siden det ikke er en htmlside. Hvis jeg endrer denne til å være en weblink isteden og åpner den i en ny side utenfor joomla, åpner ftpsiten seg. Ønsket mitt er derimot å integrere ftpsiten i rammene i joomla. Finnes det noen måte å løse dette på..?

mvh
Bentot

 
User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: FTP wrapper

Post by jenscski » Mon Jan 16, 2006 11:51 am

Grunnen til at det ikke fungere er at wrapper-komponenten legger til http:// forran linken hvis den ikke finner http://, dvs. at når du skriver inn ftp://etellerannet.no så blir adressen http://ftp://etellerannet.no.

Denne funksjonaliteten kan skrus av.

Helt til høyre, nederst i samme vindu som du setter opp wrapperen, så har du et valg som heter Auto Add, sett denne til No og prøv igjen!
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

bentot
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Jan 16, 2006 11:30 am

Re: FTP wrapper

Post by bentot » Mon Jan 16, 2006 12:20 pm

Fungerte helt suverent..!

Takk!

Bentot

 

Locked

Return to “Komponenter/moduler/mambots”