Gallery2 - hvordan installere denne 'bridgen'

Spørsmål vedrøredne tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
Lamelot
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Fri Jan 13, 2006 10:03 am
Contact:

Gallery2 - hvordan installere denne 'bridgen'

Post by Lamelot » Mon Jan 16, 2006 7:37 pm

Har lett etter en fin og grei fremgangsmåte på å få dette til, men sålangt ikke funnet noen.
Jeg får opp Gallery2 som standalone, men hvordan i alle dager skal jeg få installert denne joomla-saken som sørger for integreringen?

Tips mottaes med takk ;-)

 
User avatar
august
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 332
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:00 pm
Location: Olso, Norway
Contact:

Re: Gallery2 - hvordan installere denne 'bridgen'

Post by august » Mon Jan 16, 2006 9:14 pm

Hva er det du helt konkret ikke får til? Det skal installeres som et komponent.
August Lilleaas
http://august.lilleaas.net.
<3

Lamelot
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Fri Jan 13, 2006 10:03 am
Contact:

Re: Gallery2 - hvordan installere denne 'bridgen'

Post by Lamelot » Mon Jan 16, 2006 9:22 pm

- hvor skal jeg legge filene da?
- kan selve gallery2 installasjonen ligge hvor som helst, eller må den på et spesielt sted?

User avatar
august
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 332
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:00 pm
Location: Olso, Norway
Contact:

Re: Gallery2 - hvordan installere denne 'bridgen'

Post by august » Mon Jan 16, 2006 9:31 pm

Hvilke filer?

Installer komponentet med Joomla sin installer for komponenter, og konfigurer baner etc i komponentets konfigurasjon etter du har installert. Det vil med andre ord si at gallery2 kan ligge hvor som helst.
August Lilleaas
http://august.lilleaas.net.
<3

Lamelot
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Fri Jan 13, 2006 10:03 am
Contact:

Re: Gallery2 - hvordan installere denne 'bridgen'

Post by Lamelot » Mon Jan 16, 2006 9:48 pm

aahh.... :-[ Det begynner å gå et lys opp for meg .......

Takker - nå må jeg bare klare å få fjernet det gamle 'installasjonsforsøket'..

 

Locked

Return to “Komponenter/moduler/mambots”