UCD + JCEUtilities = ?

Spørsmål vedrøredne tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

User avatar
MacEide
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 56
Joined: Sat May 10, 2008 11:09 am

UCD + JCEUtilities = ?

Postby MacEide » Mon Aug 04, 2008 8:35 pm

Eg har installert UCD for å vise dei siste nyhetene på framsida og JCE Utillities for å vise alle bilete merka som "popup" med lighbox-effekt, men desse ser ikkje ut til å fungera heilt godt i lag på framsida mi. :( Når ein les heile artikkelen, så fungerar alt flott, men på framsida vil ikkje bileta i introteksten (som blir vist i UCD) åpnes med lightbox-effekt, berre som vanleg popup.

Her sluttar min kunnskap, så eg håper nokon kan tipse meg om korleis eg kan få desse to til å fungera i lag, evnt. andre plugins for å få til lightbox-effekt som fungerar i lag med UCD.

mvh
-Andreas

HealthyElijah
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Thu Aug 30, 2007 5:40 pm

Re: UCD + JCEUtilities = ?

Postby HealthyElijah » Wed Sep 10, 2008 4:17 am

Whatever he said.

I am wondering why my recent upgrade to Front Page Slide show 2.0 added 10 requests to my page load and loads a bunch of jceutilities.css and .js files.

Maybe I will just go back to 1.7.

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5445
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: UCD + JCEUtilities = ?

Postby sone12 » Wed Sep 10, 2008 6:39 am

mod note: @HealthyElijah: You have to write in norwegian if you want to post in the norwegian part of the forum.

Whatever he said.

Do not post off-topics. Read the forum rules.
Kristian P. Granrud - Global Moderator


Return to “Komponenter/moduler/mambots”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests