Page 1 of 1

Hvor er modulen og mamboten til Fireboard???

Posted: Tue Sep 09, 2008 6:54 am
by tmackin
Jeg er i ferd med å installere Fireboard, og har lett etter modulen og mamboten til denne utvidelsen, men finner bare komponenten! Når man velger download fra joomla.org, kommer man hit: http://joomlacode.org/gf/project/firebo ... tion=index. Det står at det skal være module, plugin, component og language...

Re: Hvor er modulen og mamboten til Fireboard???

Posted: Tue Sep 09, 2008 7:32 am
by sone12
Har du lest igjennom dokumentasjonen for innstallering?
http://downloads.joomlacode.org/frsrele ... README.txt

Re: Hvor er modulen og mamboten til Fireboard???

Posted: Tue Sep 09, 2008 8:06 am
by tmackin
Ja, jeg hadde det, og så vidt jeg nå forstår ut i fra det som står, så må man lage en lenke via menu til komponenten (f.eks. via mainmenu e.l.). Det er forvirrende at det står at det skal inneholde modul og plugin når det ikke gjør det. Takk for hjelpen! Da tester jeg det. :)

Re: Hvor er modulen og mamboten til Fireboard???

Posted: Tue Sep 09, 2008 8:23 am
by sone12
tmackin wrote:...så vidt jeg nå forstår ut i fra det som står, så må man lage en lenke via menu til komponenten (f.eks. via mainmenu e.l.).
Det er korrekt, opprett menypunkt til komponenten.
tmackin wrote: Det er forvirrende at det står at det skal inneholde modul og plugin når det ikke gjør det. Takk for hjelpen! Da tester jeg det. :)
Det snakkes vel bare om legacy plugin, gjør det ikke? de gangene jeg selv har innstallert Fireboard så har jeg i hvertfall ikke innstallert noenting utover componenten.