MMS blog!

Spørsmål vedrøredne tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: Re: MMS blog!

Post by jenscski » Tue Apr 18, 2006 8:23 pm

arhajo wrote: Jeg er desverre i den situasjonen at jeg sitter på en server som har safe mode. Jeg bruker safemode patch og dette ser ut til å stort sett funke. Jeg sliter nå med å få lest meldingene. Ser ikke ut til at det blir lagret på i blogg-katalogen...
Bruk en ftp-klient, slett mappen som heter mmsblog, i images mappen.
Lag en ny mmsblog mappe og sett rettighetene på denne til 777.

Dette har jeg gjort på en maskin jeg hadde problemer med safe mode.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

arhajo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Tue Apr 18, 2006 4:51 pm

Re: Sv: Re: MMS blog!

Post by arhajo » Tue Apr 18, 2006 8:56 pm

jenscski wrote:
arhajo wrote: Jeg er desverre i den situasjonen at jeg sitter på en server som har safe mode. Jeg bruker safemode patch og dette ser ut til å stort sett funke. Jeg sliter nå med å få lest meldingene. Ser ikke ut til at det blir lagret på i blogg-katalogen...
Bruk en ftp-klient, slett mappen som heter mmsblog, i images mappen.
Lag en ny mmsblog mappe og sett rettighetene på denne til 777.

Dette har jeg gjort på en maskin jeg hadde problemer med safe mode.
Det funket :) Takker så mye!

kjoepsta
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Thu Mar 16, 2006 10:30 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by kjoepsta » Sun Apr 23, 2006 3:20 pm

Jeg har brukt MMS-bloggen ei stund nå og den har fungert helt uten problemer, helt til jeg i dag fikk opp følgende melding når jeg åpner linken til bloggen:

Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/vestnesf/public_html/components/com_mmsblog/mmsblog.class.php on line 171

Noen som har vært borti dette før?

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: Re: MMS blog!

Post by jenscski » Sun Apr 23, 2006 4:56 pm

kjoepsta wrote: Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/vestnesf/public_html/components/com_mmsblog/mmsblog.class.php on line 171

Noen som har vært borti dette før?
Jepp, er et kjent problem med MMS blog, php5 og noen meldinger. Har desverre ikke fått det til hos meg selv, så hvis du vet hvordan den meldingen som krasjer systemet ble sendt, kan du sende en til meg på mms@pipp.no, så får jeg noe å leke med!
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

kjoepsta
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Thu Mar 16, 2006 10:30 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by kjoepsta » Sun Apr 23, 2006 9:50 pm

Har  videresendt meldinga til deg. Ser ut som den er sendt fra mobiltelefon via netcom,

bentot
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Jan 16, 2006 11:30 am

Re: MMS blog!

Post by bentot » Mon May 15, 2006 10:03 pm

Hei, jeg får denne meldingen helt øverst på siden i MMS blog componenten hver gang det hentes en ny epost fra epostkontoen:

Warning: No ending delimiter '/' found in /home/kunder/user/www.urdomain.com/components/com_mmsblog/update.php on line 233

Oppdaterer jeg siden en gang til forsvinner den, og alt ser normalt ut. Hva skyldes det..

mvh
Bent

kjoepsta
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Thu Mar 16, 2006 10:30 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by kjoepsta » Wed May 31, 2006 8:21 pm

Har igjen fått feilmelding fra en som har sendt mms til mms@vestnefotball.net Begge meldingene som gir feil ser ut til å være sendt via netcom. Kan dette ha noe å si. Skal få ham til å sende direkte fra sin mobil til mms@pipp.no også så får du kikke på det

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: Re: MMS blog!

Post by jenscski » Thu Jun 01, 2006 5:59 am

kjoepsta wrote: Har igjen fått feilmelding fra en som har sendt mms til mms@vestnefotball.net Begge meldingene som gir feil ser ut til å være sendt via netcom. Kan dette ha noe å si. Skal få ham til å sende direkte fra sin mobil til mms@pipp.no også så får du kikke på det
Har du installert nyeste versjon av MMS blog? Versjon 1.2.0
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

kjoepsta
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Thu Mar 16, 2006 10:30 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by kjoepsta » Thu Jun 01, 2006 8:22 am

Har gjort det nå. Venter på at vedkommende skal sende meldinga igjen. Takk for svar og en super komponent.

kjoepsta
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Thu Mar 16, 2006 10:30 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by kjoepsta » Thu Jun 01, 2006 9:31 am

Alt i orden nå!  :)

olem
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 135
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:05 am
Location: Oslo
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by olem » Thu Jun 01, 2006 12:29 pm

har lasten ned siste versjon, men må man avinstallere den gamle før man installerer den nye versjonen?

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: MMS blog!

Post by jenscski » Thu Jun 01, 2006 12:30 pm

olem wrote: har lasten ned siste versjon, men må man avinstallere den gamle før man installerer den nye versjonen?
Ja, det må man. Men det eneste som blir borte under en avinstallering/installering er konfigurasjonen. Alle bruker, innlegg og filer blir fortsatt liggendes der.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

kjekk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Wed Dec 28, 2005 7:40 am

Re: MMS blog!

Post by kjekk » Fri Jun 02, 2006 11:53 am

Jeg har tydeligvis ikke støtte for imap på serveren min:
Missing IMAP extension

MMS blog depends on the imap extension, and will not work without it

If you are running this on your own computer, enable the php imap extension in your installation of php

If you are running this on a shared host, please send a friendly mail to your provider explaining your need for the php imap extension

For more information, please visit http://www.php.net

Noen som har en link til en grei forklaring på hvordan jeg får php versjonen min til å støtte dette? Har apache/php inst. på en solaris boks.
Må jeg kompilere opp hele php installasjonen igjen?

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: Re: MMS blog!

Post by jenscski » Sat Jun 03, 2006 9:26 am

kjekk wrote: Noen som har en link til en grei forklaring på hvordan jeg får php versjonen min til å støtte dette? Har apache/php inst. på en solaris boks.
Må jeg kompilere opp hele php installasjonen igjen?
Hvis du har kompilert selv, og ikke kompilerte med imap-extension, så må du nok kompilere på nytt. Eller du kan prøve å se om du kan skru på imap-extension ved å regidere php.ini og legge laste opp imap den måten. Les med på http://www.php.net hvordan man laster inn extensions som er kompilert som moduler.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

Christian85
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Mon May 29, 2006 6:47 pm

Re: MMS blog!

Post by Christian85 » Fri Jun 16, 2006 3:34 pm

MMSblogen funker som bare det, flotte saker, midt i blinken. Eeneste jeg ikke helt skjønner er hvorfor jeg får mail hele tiden med "No such host as pop.nsfr.no" når det funker ellers?

Reiser delvis bort i helgen og lurer på om jeg får en innboks med 1000mailer på søndag kveld :'(

comtjfnon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Fri Oct 21, 2005 6:30 am
Location: Norway
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by comtjfnon » Sun Jun 18, 2006 6:06 pm

Har brukt dette kompoentet en stund, og er veldig fornøyd! Nå begynner også venner og familie å sende inn bilder, noe som gjør oppdateringen på hjemmesiden bedre.

Future request!
Men noe som "plager" meg litt, er at teleselskaper som blant annet Telenor, gjør stadig vekk forandringer i hvordan avsender blir presentert for MMS bloggen.
Eks:
[telefonnummer]@mms.mnc001.mcc242.gprs en dag, blir:
[telefonnummer]@mmsc.mobil.telenor.no neste dag.

Litt dumt - er det mulig å legge inn eller annen form for sjekk på nummer, slik at man ikke må ta hensyn til hva som kommer etter @symbolet?


Thomas
**************************
*********Joomlafan*********
**************************

Christian85
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Mon May 29, 2006 6:47 pm

Re: MMS blog!

Post by Christian85 » Mon Jun 19, 2006 3:50 pm

Som comtjfnon skriver, bla. telenor er litt interessante å ha med å gjøre her. En mulighet til godkjenning pr. nr hadde vært utrolig kjekt.

Men, folk for ha meg som er helt grønn med joomla unskyldt for mange spørsmål.., noen tips på hvordan jeg kan få laget modul så siste insendte mms'er dukker opp som feks. Latest News gjør?

comtjfnon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Fri Oct 21, 2005 6:30 am
Location: Norway
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by comtjfnon » Mon Jun 19, 2006 4:27 pm

Ikke alle kan være eksperter, vet du!!

Linken til modulen som viser de siste MMS blogg bildene, finner du her:

http://forge.joomla.org/sf/projects/mms_blog

"latests posts v 1.2.0"

Jeg bruker den på siden min på førstesiden.
**************************
*********Joomlafan*********
**************************

User avatar
lavo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 44
Joined: Fri Nov 04, 2005 8:19 pm
Location: Norway
Contact:

Re: MMS blog!

Post by lavo » Mon Jun 19, 2006 4:33 pm

Veldig enkelt, last ned modulen" mod_mmsblog_user" og velg ønsket plassering og kryss av for Published. Du finner den her http://developer.joomla.org/sf/frs/do/v ... s_blog/frs.  Veldig bra modul som vi benytter ofte på vår nettside http://www.kurlandfk.no/

Christian85
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Mon May 29, 2006 6:47 pm

Re: MMS blog!

Post by Christian85 » Mon Jun 19, 2006 5:16 pm

Jeg må være uhorvelig trøtt/sløv for tiden, klart å overse forskjellen på latest bloggers/mms. :-[

Og dette funker fremdeles veldig bra, ingen feilmeldinger på bruker siden. Eneste er epost feilmeldingen: "MMS blog error, No such host as pop.nsfr.no" selv om det funker så det suser.

Knut
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Fri Apr 07, 2006 5:46 pm

Re: MMS blog!

Post by Knut » Wed Jun 28, 2006 9:50 pm

Da har jeg endelig fått denne til å virke noenlunde som den skal. Spennende komponent! Det jeg lurer på er hvordan dere har lagt opp visningssidene for å få det til å se ut som et slags galleri (alle vises etter hverandre med bilde og tekst, slik som på denne siden som noen refererte til nylig: http://kurlandfk.no/index.php?option=co ... Itemid=209) ? Jeg har ikke prøvd mye og er trøtt nå.... Jeg har nå bare lagt modulen i venstre sidebar på en annen side, og da får jeg bare opp tekstlinker som åpner bildet i en egen side. Jeg vil gjerne høre litt om hvordan dere andre har gjort det!

Knut B.
Last edited by Knut on Wed Jun 28, 2006 10:04 pm, edited 1 time in total.

User avatar
lavo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 44
Joined: Fri Nov 04, 2005 8:19 pm
Location: Norway
Contact:

Re: MMS blog!

Post by lavo » Thu Jun 29, 2006 12:06 pm

Hei

Gå til Menu,  velg hvilken meny du ønsker at linken skal ligge f.eks. mainmenu , klikk på  New, velg Component og klikk på Next deretter velger du i MMS-blog i listen over installerte komponenter.  Skriv teksten du skal vise i menyen i feltet Name. Til slutt klikker du på Save. Nå skal du ha den i din meny.

Du kan også la være å publisere den og bruke linken (kopiere og bruke den som en URL) til andre steder du vil ha den hvis du ikke ønsker den i menyvalgene dine.

mvh
Olav

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: MMS blog!

Post by sone12 » Thu Nov 02, 2006 1:47 pm

kjekk wrote: Jeg har tydeligvis ikke støtte for imap på serveren min:
Missing IMAP extension

MMS blog depends on the imap extension, and will not work without it

If you are running this on your own computer, enable the php imap extension in your installation of php

If you are running this on a shared host, please send a friendly mail to your provider explaining your need for the php imap extension

For more information, please visit http://www.php.net

Noen som har en link til en grei forklaring på hvordan jeg får php versjonen min til å støtte dette? Har apache/php inst. på en solaris boks.
Må jeg kompilere opp hele php installasjonen igjen?
Jeg har samme problemet. Fikk du løst det?
Kristian P. Granrud - Global Moderator

glennybig
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Tue Nov 14, 2006 4:56 pm

Re: MMS blog!

Post by glennybig » Tue Nov 14, 2006 8:50 pm

Hei, noen som kan maile meg mms blog på post@glennsvendsen.com nå ? Sourceforge er nede og får ikke lastet ned derfra... :(

User avatar
isk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Tue Nov 14, 2006 8:24 am

Re: MMS blog!

Post by isk » Wed Nov 15, 2006 4:58 pm

Heisann!

Kjempeflott komponent. Men jeg lurer på en ting, Når jeg har fått en mms eller mail og godkjent bruker (i dette tilfellet meg selv) så vises bilde og eller tekst, bra. Hvis jeg nå velger å ikke la denne bruker være "Published" så vil alle innlegg også bli fjernet, jeg ønsker at innlegg som er publisert uavhengig av om bruker er "Published" eller ikke fortsatt bør være synlige.

Håper dere skjønner hva jeg mener, er ikke sikker på om jeg gjør det selv.  :)

Ingvar
Ingvar

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: MMS blog!

Post by jenscski » Wed Nov 15, 2006 5:42 pm

isk wrote: Kjempeflott komponent. Men jeg lurer på en ting, Når jeg har fått en mms eller mail og godkjent bruker (i dette tilfellet meg selv) så vises bilde og eller tekst, bra. Hvis jeg nå velger å ikke la denne bruker være "Published" så vil alle innlegg også bli fjernet, jeg ønsker at innlegg som er publisert uavhengig av om bruker er "Published" eller ikke fortsatt bør være synlige.

Håper dere skjønner hva jeg mener, er ikke sikker på om jeg gjør det selv.  :)
Skjønner veldig godt hva du mener, og du er langt i fra den eneste som har ønsket noe slikt. Men det blir ikke implementert støtte for dette i versjonen som fungerer med Joomla! 1.0.x, men jeg har så smått begynt med å lage en versjon for 1.5.x, og der vil mange av ønskene folk har kommet med bli med. Blant annet en bedre måte å (av)publisere innhold og brukere.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

proxaal
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Thu Mar 09, 2006 3:56 pm

Hvordan får teksten under bilde?

Post by proxaal » Mon Nov 20, 2006 4:13 pm

Heisann

Jeg har nå installert MMS-Bloggen og virker veldig bra. Jeg ser det er mange som får teksten under bilde. Jeg får det over og skulle gjerne hatt det under bilde som mange andre. Hvordan gjøres dette?

Skulle også gjerne hatt kodene for å utelate "Denne MMS er sendt fra" Osv.

Håper noen kan svare på dette...

proxaal
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Thu Mar 09, 2006 3:56 pm

Et problem!

Post by proxaal » Mon Nov 20, 2006 10:47 pm

Jeg ser det har en funksjon "exlude", men jeg får fremdeles "---- ?Sendt fra en?Sony Ericsson-?mobiltelefon" og lurer på hvordan jeg kan få fjernet dette.
Jeg har skrevet inn ^ ---- ?Sendt fra en?Sony Ericsson-?mobiltelefon i denne exlude rammen, men får fortsatt det samme.

Har noen løsningen på dette?.

Mvh,

Pål Morten

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: Et problem!

Post by jenscski » Wed Nov 22, 2006 4:14 pm

proxaal wrote: Jeg ser det har en funksjon "exlude", men jeg får fremdeles "---- ?Sendt fra en?Sony Ericsson-?mobiltelefon" og lurer på hvordan jeg kan få fjernet dette.
Jeg har skrevet inn ^ ---- ?Sendt fra en?Sony Ericsson-?mobiltelefon i denne exlude rammen, men får fortsatt det samme.
prøv å oppgi Sendt fra en uten ^ først
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

glennybig
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Tue Nov 14, 2006 4:56 pm

Re: MMS blog!

Post by glennybig » Thu Nov 23, 2006 9:36 pm

Noen som har satt opp mms blog med hell hos one.com ?

Har prøvd å sette opp den componenten her flere ganger med diverse pop kontoer, men aldri fått det til å virke.


Locked

Return to “Komponenter/moduler/mambots”