MMS blog!

Spørsmål vedrøredne tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: MMS blog!

Post by jenscski » Fri Mar 17, 2006 9:55 am

Torehs wrote: Bare litt informasjon til alle som prøver å bruke Gmail på dette komponetet: det er mulig! Bruk denne innstillingen:
Mailbox: {pop.gmail.com:995/pop3/ssl/novalidate-cert}INBOX
Takk, har lagt det inn en FAQ på komponentens "hjemmeside"
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

passage
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 172
Joined: Thu Sep 15, 2005 7:13 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by passage » Sun Mar 19, 2006 11:07 am

Dette er jo ett fantastisk komponent.

Men en ting. Har en gammel Mambo side ( 4.5.2 ) som jeg også gjerne skulle ha installert dette på. Vil det funke der? Det er så mange modifikasjoner som er gjort på dette nettstedet at jeg ikke "tør" å oppgradere den til Joomla enda. Jeg vet jeg både bør og må få gjort det snart, men det krever så mye tid som jeg ikke har nå.

Men jeg lurer altså på om det er noen mulighet for å bruke den der?
En for alle, alle for Joomla! / One for all, all for Joomla!
Web design Agency: http://www.webverksted.no --> Making the web beautiful with Joomla!
Member of Joomla! in Norway: http://www.joomlainorge.no --> Norwegian Joomla! association

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: MMS blog!

Post by jenscski » Sun Mar 19, 2006 1:56 pm

passage wrote: Men en ting. Har en gammel Mambo side ( 4.5.2 ) som jeg også gjerne skulle ha installert dette på. Vil det funke der? Det er så mange modifikasjoner som er gjort på dette nettstedet at jeg ikke "tør" å oppgradere den til Joomla enda. Jeg vet jeg både bør og må få gjort det snart, men det krever så mye tid som jeg ikke har nå.

Men jeg lurer altså på om det er noen mulighet for å bruke den der?
Den skal fungere med Mambo også, men hvilken versjon av Mambo vet jeg ikke. Men den bruker (desverre) ikke noe Joomla spesifkke ting. Den utviklet på starten i Mambo.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

Floranett
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 160
Joined: Sun Mar 12, 2006 7:11 pm

Re: MMS blog!

Post by Floranett » Sun Mar 19, 2006 2:00 pm

Eg bruker den  med Mambo 4.5.3h, og fungerer fint.

fjolliss
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Mar 22, 2006 6:16 pm

Re: MMS blog!

Post by fjolliss » Wed Mar 22, 2006 6:35 pm

Hei.
Driver og tester ut Joomla! hos hotserv.dk, og har nylig installert MMS blog. Har online.no konto og lagt inn følgende instillinger:
Mailbox - {pop.online.no:110/pop3/notls}INBOX
User - "mms-post"@online.no

Og har ellers lagt inn det som skal. Har sendt et par bilder og de kommer tilslutt. F.eks. litt over kl.16 sendte jeg en MMS for å teste om problemene med det første bildet var tilfeldig. Kl.16:05 har jeg mottatt en mail med teksten:
No such host as pop.online.no
Når jeg skal inn på siden for første gang etter at bildet er sendt, kommer jeg ikke inn. Etter vel en time kommer jeg inn på siden og da ligger MMS blog innlegget der. Og, ca. 1,5 time etter den første mailen kommer en ny mail om at det er et nytt innlegg i bloggen.
Er innstillingene feil eller ligger problemet hos hotserv?

Mvh
F

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: MMS blog!

Post by jenscski » Wed Mar 22, 2006 7:21 pm

fjolliss wrote: Hei.
Driver og tester ut Joomla! hos hotserv.dk, og har nylig installert MMS blog. Har online.no konto og lagt inn følgende instillinger:
Mailbox - {pop.online.no:110/pop3/notls}INBOX
User - "mms-post"@online.no

Og har ellers lagt inn det som skal. Har sendt et par bilder og de kommer tilslutt. F.eks. litt over kl.16 sendte jeg en MMS for å teste om problemene med det første bildet var tilfeldig. Kl.16:05 har jeg mottatt en mail med teksten:
No such host as pop.online.no
Når jeg skal inn på siden for første gang etter at bildet er sendt, kommer jeg ikke inn. Etter vel en time kommer jeg inn på siden og da ligger MMS blog innlegget der. Og, ca. 1,5 time etter den første mailen kommer en ny mail om at det er et nytt innlegg i bloggen.
Er innstillingene feil eller ligger problemet hos hotserv?
Høres ut som et problem med hotserver, eller et dns problem.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

silversila
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Sun Mar 19, 2006 8:00 pm

Re: MMS blog!

Post by silversila » Wed Mar 22, 2006 11:06 pm

Jeg la inn denne i dag - helt uten problemer! Genial komponent!

User avatar
lbmyren
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 260
Joined: Fri Mar 10, 2006 1:57 pm
Location: Norway

Re: MMS blog!

Post by lbmyren » Thu Mar 23, 2006 11:25 am

Heisann,

Jeg har forsøkt å legge inn mms-blog på siden min, men jeg får ikke inn e-posten som ligger på serveren.

Er litt i tvil på hva jeg skal sette inn på "Mailbox". Slik jeg forstår det skal jeg sette inn:

Code: Select all

{"pop3adresse":110/pop3/notls}"Det som innboksen heter"
I mitt tilfelle blir dette:

Code: Select all

{mail.mittdomene.com:110/pop3/notls}Innboks


Til nå er det eneste resultatet jeg har fått en e-post som sier:
POP3 connection broken in response
En annen ting som jeg lurer litt på er om jeg må legge inn nummer til de som kan sende inn MMS på forhånd, eller om jeg skal godkjenne dem etter hvert som de kommer inn i MMS user Manager.

Gleder meg til å få dette opp å gå ;D
-larsbjarte-

latle
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Fri Mar 17, 2006 8:49 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by latle » Thu Mar 23, 2006 11:30 am

Hos meg skal dette ikke endres på. Har du prøvd å la være?

User avatar
lbmyren
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 260
Joined: Fri Mar 10, 2006 1:57 pm
Location: Norway

Re: MMS blog!

Post by lbmyren » Thu Mar 23, 2006 11:39 am

Hvorfor må jeg alltid gjøre ting mer vanskelig enn de egentlig er :P

Alt virker som det skal  8)

Takk for en glimrende komponent/modul!
-larsbjarte-

passage
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 172
Joined: Thu Sep 15, 2005 7:13 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by passage » Sun Mar 26, 2006 11:16 pm

Jeg får denne meldingen når jeg forsøker å bruke komponentet.

Når jeg klikker meg inn på Content:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 413

Når jeg klikker meg inn på Users:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 245

Det er altså noen feilmeldinger her som jeg ikke helt skjønner hva kan skyldes....

Er det noen som kan hjelpe meg med dette? Ingenting dukker opp når jeg klikker på disse, kun feilmeldingene.

Jeg bruker altså Mambo til dette. :-)

Takker..
En for alle, alle for Joomla! / One for all, all for Joomla!
Web design Agency: http://www.webverksted.no --> Making the web beautiful with Joomla!
Member of Joomla! in Norway: http://www.joomlainorge.no --> Norwegian Joomla! association

latle
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Fri Mar 17, 2006 8:49 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by latle » Sun Mar 26, 2006 11:59 pm

Altså,jeg har virkelig ikke peiling på programering i php og de greiene der,men har det vært noe som helst mulighet for at noen kunne skrevet om denne fantastiske joomlafunksjonen til en phpbbmod? Har lett litt rundt men finner merkelig nok ikke noe sånt! Hadde vært genialt!

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Re: MMS blog!

Post by jenscski » Mon Mar 27, 2006 7:05 am

passage wrote: Jeg får denne meldingen når jeg forsøker å bruke komponentet.

Når jeg klikker meg inn på Content:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 413

Når jeg klikker meg inn på Users:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 245

Det er altså noen feilmeldinger her som jeg ikke helt skjønner hva kan skyldes....

Er det noen som kan hjelpe meg med dette? Ingenting dukker opp når jeg klikker på disse, kun feilmeldingene.
Da er det tydeligvis gjort endringer i Mambo som gjør at MMS blog ikke vil fungere med Mambo, så hvis den skal fungere må noen finne ut hva som må gjøres med MMS blog for at den skal fungere. Jeg har ingen installasjon av Mambo, og kommer nok heller ikke til å installere det for å lage en MMS blog kompatibel med Mambo. Jeg kommer uansett til å kode den om til Joomla 1.5 om ikke så veldig lenge, så da vil MMS blog bli fullstendig ukompatibel med Mambo.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

passage
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 172
Joined: Thu Sep 15, 2005 7:13 am
Contact:

Re: MMS blog!

Post by passage » Mon Mar 27, 2006 8:28 am

Det er forståelig Jenski.

Problemet mitt er bare at jeg ikke får oppgradert til Joomla fordi ett komponent vi bruker ikke er kompatibelt med Joomla. Når jeg oppgraderer er det ikke lenger mulig å "skrive" til databasen via dette komponentet, og komponentet styrer omtrent hele siden når det gjelder innhold. Det  ser ut til å funke på noen ting, mens andre ting ikke blir endret/oppdatert i det hele tatt. Ingen feilmeldinger eller noe. Det står tilogmed "lagret" når man trykker på lagre knappen, men ingen endring vises, det er fortsatt den gamle teksten som står der etter at det har blitt rettet på. Jeg bruker League Manager ( Ikke LMO ) fra ett tidlig komponent som ble utviklet av en tysker. Nå finnes det ikke support eller noe på dette lenger, så jeg vet ikke hvordan jeg skal få oppgradert dette. LMO ( League Manager Online ) har dessverre ikke halvparten av disse funksjonene som dette komponentet har og det er synd.

Dersom noen tror de kan fikse mine problemer med dette komponentet må de gjerne si ifra. Men jeg må vel sikkert poste en egen tråd med dette tror jeg.. :-)

Uansett, MMS-blog virker som ett utrolig kult produkt. Jeg ser at jeg kjører 4.5.1a på Mambosiden, kanskje det funker om jeg oppgraderer til en nyere versjon av Mambo.. :-) Men vil helst over på Joomla, for det er 70% bedre sånn cirka..
En for alle, alle for Joomla! / One for all, all for Joomla!
Web design Agency: http://www.webverksted.no --> Making the web beautiful with Joomla!
Member of Joomla! in Norway: http://www.joomlainorge.no --> Norwegian Joomla! association

headhunter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Sun Mar 12, 2006 10:50 am

Re: MMS blog!

Post by headhunter » Thu Mar 30, 2006 10:14 pm

Først av alt, jeg har sett sider som kjører denne MMS-blogen, rått verktøy!!


Jeg har installert MMS-blog på hjemmesiden min, det gikk smertefritt, men jeg får den ikke til å virke, regner med at det har med PHP versjonen min?

Dette er feilmeldingen jeg får:

Warning: imap_open() [function.imap-open]: Couldn't open stream {pop.sveggesundet.no:110/pop3/notls}INBOX in /usr/home/web/web106272/components/com_mmsblog/update.php on line 112

Har prøvd med alt mulig foran {xxxx.mittdomene.com:110/pop3/notls}Innboks
Mail, pop, imap....

Ta en test på nettsiden min: http://www.sveggesundet.no

Webhotellet:
web10.dk
PHP Version:  5.0.4 
Web Server:  Apache/2.0.54 (FreeBSD) PHP/5.0.4 
WebServer to PHP interface:  apache2handler 
PHP - Safe mode              :-(


Om det er PHP versjonen som er grunnen, blir det støtte for PHP 5 og opp?

Mvh.
Geir

olem
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 135
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:05 am
Location: Oslo
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by olem » Fri Mar 31, 2006 11:08 am

Hadde samme problem, og her var min løsning:

http://renseri.net/FlexiService/index.p ... &Itemid=54

Ta vekk "pop" og set inn "mail"

Prøv denne

headhunter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Sun Mar 12, 2006 10:50 am

Re: MMS blog!

Post by headhunter » Fri Mar 31, 2006 11:26 am

Hei, tusen millioner takk!!!!!

Jeg er sikker på at jeg har prøvd dette før, har lest den posten din tidligere...... men, nå fungerer det i allefall  ;D ;D ;D ;D.

Og når det er sagt, mms-blog fungerer derfor med PHP5 og oppover, det står at den ikke skal fungere med php5  ???

Jeg tror trikset var å sette inn "mail" samt å skrive hele bruker epost-adressen i stedet for bare det foran @, altså "mms@sveggesundet.no" i stedet for bare "mms" i feltet "user".

Geir

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: Re: MMS blog!

Post by jenscski » Fri Mar 31, 2006 11:30 am

headhunter wrote: Og når det er sagt, mms-blog fungerer derfor med PHP5 og oppover, det står at den ikke skal fungere med php5  ???
Det har vært problemer med MMS blog og PHP5. Jeg selv kjører også PHP5 nå, og det ser ut til å fungere, uten at jeg helt vet hvorfor det var problemer med php5 noen steder før (og muligens nå?).
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

headhunter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Sun Mar 12, 2006 10:50 am

Re: MMS blog!

Post by headhunter » Fri Mar 31, 2006 11:32 am

jenscski, veldig bra verktøy det der.
Du skal ha all ære. Det er slike som du som gjør dette morsomt!  ;D

Take Care.

Geir

headhunter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Sun Mar 12, 2006 10:50 am

Re: MMS blog!

Post by headhunter » Fri Mar 31, 2006 11:44 am

Hvordan legge inn en tekst som sier hvordan man skal bruke mms-bloggen?

For eksempel denne teksten: mms sendes til mms@sveggesundet.no
Ser to plasser denne teksten kunne ha stått:
1. Ved mouse over på menyen spretter denne teksten opp.
2. Bruksanvisning øverst på hver mms-blog side.


Er det mulig å slå av forhåndsgodkjenning av telefonnummer?

Geir

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: Re: MMS blog!

Post by jenscski » Fri Mar 31, 2006 11:52 am

Hvordan legge inn en tekst som sier hvordan man skal bruke mms-bloggen?
Tja, noen har en egen side med en forklaring som de har skrevet selv. Men jeg skjønner hva du ønsker. Skal tenke litt på saken, men tviler på at det blir noen løsning i MMS blog.
Er det mulig å slå av forhåndsgodkjenning av telefonnummer?
Nei, men jeg har tenkt å gjøre det litt mer avansert i en kommende versjon.
Blant annet ha på hver bruker om dens nye meldinger skal legges rett ut eller ikke, og et par andre tillegg.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Sv: Re: MMS blog!

Post by jenscski » Fri Mar 31, 2006 11:54 am

headhunter wrote: Er det mulig å slå av forhåndsgodkjenning av telefonnummer?
Eller jo, men det innebærer endring av en php-fil.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

Peleri
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 127
Joined: Tue Dec 20, 2005 4:13 pm

Re: MMS blog!

Post by Peleri » Tue Apr 04, 2006 4:03 pm

Har installert mmsblog nå, men får denne feilmeldingen når det er installert:

SQL Error DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'USING BTREE (`address`) ) ENGINE=MyISAM' at line 11 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_mmsblog_user` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment, `name` varchar(100) NOT NULL default '', `address` varchar(100) NOT NULL default '', `checked_out` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `checked_out_time` timestamp NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `published` tinyint(1) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`), KEY `idx_checked_out` (`checked_out`), KEY `idx_published` (`published`), KEY `idx_address` USING BTREE (`address`) ) ENGINE=MyISAM;
SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_mmsblog_user` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(100) NOT NULL default '',
`address` varchar(100) NOT NULL default '',
`checked_out` int(10) unsigned NOT NULL default '0',
`checked_out_time` timestamp NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`published` tinyint(1) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY  (`id`),
KEY `idx_checked_out` (`checked_out`),
KEY `idx_published` (`published`),
KEY `idx_address` USING BTREE (`address`)
) ENGINE=MyISAM;



Hva gjør jeg nå???
Last edited by Peleri on Tue Apr 04, 2006 4:22 pm, edited 1 time in total.

Peleri
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 127
Joined: Tue Dec 20, 2005 4:13 pm

Re: MMS blog!

Post by Peleri » Mon Apr 10, 2006 7:51 pm

Har fått installert komponentet, og modulen. Fikk sendt mms til e-posten, petter@campingportalen.be, men bildet kommer ikke på nettsiden. Hva gjør jeg feil mon tro ???

olem
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 135
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:05 am
Location: Oslo
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by olem » Mon Apr 10, 2006 8:02 pm

Har du vært inne i "Modul > Site modul" og publisert den ?

Peleri
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 127
Joined: Tue Dec 20, 2005 4:13 pm

Re: Sv: MMS blog!

Post by Peleri » Mon Apr 10, 2006 8:03 pm

olem wrote: Har du vært inne i "Modul > Site modul" og publisert den ?
ja

olem
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 135
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:05 am
Location: Oslo
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by olem » Mon Apr 10, 2006 8:16 pm

neste spørmål:
components> MMS blog >users
husker ikke rekkefølgen, men jeg tror du må godkjenne brukerne først
du har fire valg
Content
users
configuration
about
har du sjekket disse ?

Peleri
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 127
Joined: Tue Dec 20, 2005 4:13 pm

Re: MMS blog!

Post by Peleri » Mon Apr 10, 2006 8:19 pm

Ja, har sjekket de. Ligger ingenting der.

Her er konfigurasjonen min forresten:
Last edited by Peleri on Mon Apr 10, 2006 8:26 pm, edited 1 time in total.

olem
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 135
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:05 am
Location: Oslo
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by olem » Mon Apr 10, 2006 8:22 pm

i Mailbox prøv og erstatt "pop" med "mail"
det måtte jeg og flere med meg. :)

olem
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 135
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:05 am
Location: Oslo
Contact:

Sv: MMS blog!

Post by olem » Mon Apr 10, 2006 8:25 pm

Håper at dette ikke rer et passord du bruker overalt, i så tilfelle må du ta vekk bilde. ;)


Locked

Return to “Komponenter/moduler/mambots”