Page 3 of 7

Re: MMS blog!

Posted: Fri Mar 17, 2006 9:55 am
by jenscski
Torehs wrote: Bare litt informasjon til alle som prøver å bruke Gmail på dette komponetet: det er mulig! Bruk denne innstillingen:
Mailbox: {pop.gmail.com:995/pop3/ssl/novalidate-cert}INBOX
Takk, har lagt det inn en FAQ på komponentens "hjemmeside"

Re: MMS blog!

Posted: Sun Mar 19, 2006 11:07 am
by passage
Dette er jo ett fantastisk komponent.

Men en ting. Har en gammel Mambo side ( 4.5.2 ) som jeg også gjerne skulle ha installert dette på. Vil det funke der? Det er så mange modifikasjoner som er gjort på dette nettstedet at jeg ikke "tør" å oppgradere den til Joomla enda. Jeg vet jeg både bør og må få gjort det snart, men det krever så mye tid som jeg ikke har nå.

Men jeg lurer altså på om det er noen mulighet for å bruke den der?

Re: MMS blog!

Posted: Sun Mar 19, 2006 1:56 pm
by jenscski
passage wrote: Men en ting. Har en gammel Mambo side ( 4.5.2 ) som jeg også gjerne skulle ha installert dette på. Vil det funke der? Det er så mange modifikasjoner som er gjort på dette nettstedet at jeg ikke "tør" å oppgradere den til Joomla enda. Jeg vet jeg både bør og må få gjort det snart, men det krever så mye tid som jeg ikke har nå.

Men jeg lurer altså på om det er noen mulighet for å bruke den der?
Den skal fungere med Mambo også, men hvilken versjon av Mambo vet jeg ikke. Men den bruker (desverre) ikke noe Joomla spesifkke ting. Den utviklet på starten i Mambo.

Re: MMS blog!

Posted: Sun Mar 19, 2006 2:00 pm
by Floranett
Eg bruker den  med Mambo 4.5.3h, og fungerer fint.

Re: MMS blog!

Posted: Wed Mar 22, 2006 6:35 pm
by fjolliss
Hei.
Driver og tester ut Joomla! hos hotserv.dk, og har nylig installert MMS blog. Har online.no konto og lagt inn følgende instillinger:
Mailbox - {pop.online.no:110/pop3/notls}INBOX
User - "mms-post"@online.no

Og har ellers lagt inn det som skal. Har sendt et par bilder og de kommer tilslutt. F.eks. litt over kl.16 sendte jeg en MMS for å teste om problemene med det første bildet var tilfeldig. Kl.16:05 har jeg mottatt en mail med teksten:
No such host as pop.online.no
Når jeg skal inn på siden for første gang etter at bildet er sendt, kommer jeg ikke inn. Etter vel en time kommer jeg inn på siden og da ligger MMS blog innlegget der. Og, ca. 1,5 time etter den første mailen kommer en ny mail om at det er et nytt innlegg i bloggen.
Er innstillingene feil eller ligger problemet hos hotserv?

Mvh
F

Re: MMS blog!

Posted: Wed Mar 22, 2006 7:21 pm
by jenscski
fjolliss wrote: Hei.
Driver og tester ut Joomla! hos hotserv.dk, og har nylig installert MMS blog. Har online.no konto og lagt inn følgende instillinger:
Mailbox - {pop.online.no:110/pop3/notls}INBOX
User - "mms-post"@online.no

Og har ellers lagt inn det som skal. Har sendt et par bilder og de kommer tilslutt. F.eks. litt over kl.16 sendte jeg en MMS for å teste om problemene med det første bildet var tilfeldig. Kl.16:05 har jeg mottatt en mail med teksten:
No such host as pop.online.no
Når jeg skal inn på siden for første gang etter at bildet er sendt, kommer jeg ikke inn. Etter vel en time kommer jeg inn på siden og da ligger MMS blog innlegget der. Og, ca. 1,5 time etter den første mailen kommer en ny mail om at det er et nytt innlegg i bloggen.
Er innstillingene feil eller ligger problemet hos hotserv?
Høres ut som et problem med hotserver, eller et dns problem.

Re: MMS blog!

Posted: Wed Mar 22, 2006 11:06 pm
by silversila
Jeg la inn denne i dag - helt uten problemer! Genial komponent!

Re: MMS blog!

Posted: Thu Mar 23, 2006 11:25 am
by lbmyren
Heisann,

Jeg har forsøkt å legge inn mms-blog på siden min, men jeg får ikke inn e-posten som ligger på serveren.

Er litt i tvil på hva jeg skal sette inn på "Mailbox". Slik jeg forstår det skal jeg sette inn:

Code: Select all

{"pop3adresse":110/pop3/notls}"Det som innboksen heter"
I mitt tilfelle blir dette:

Code: Select all

{mail.mittdomene.com:110/pop3/notls}Innboks


Til nå er det eneste resultatet jeg har fått en e-post som sier:
POP3 connection broken in response
En annen ting som jeg lurer litt på er om jeg må legge inn nummer til de som kan sende inn MMS på forhånd, eller om jeg skal godkjenne dem etter hvert som de kommer inn i MMS user Manager.

Gleder meg til å få dette opp å gå ;D

Re: MMS blog!

Posted: Thu Mar 23, 2006 11:30 am
by latle
Hos meg skal dette ikke endres på. Har du prøvd å la være?

Re: MMS blog!

Posted: Thu Mar 23, 2006 11:39 am
by lbmyren
Hvorfor må jeg alltid gjøre ting mer vanskelig enn de egentlig er :P

Alt virker som det skal  8)

Takk for en glimrende komponent/modul!

Re: MMS blog!

Posted: Sun Mar 26, 2006 11:16 pm
by passage
Jeg får denne meldingen når jeg forsøker å bruke komponentet.

Når jeg klikker meg inn på Content:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 413

Når jeg klikker meg inn på Users:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 245

Det er altså noen feilmeldinger her som jeg ikke helt skjønner hva kan skyldes....

Er det noen som kan hjelpe meg med dette? Ingenting dukker opp når jeg klikker på disse, kun feilmeldingene.

Jeg bruker altså Mambo til dette. :-)

Takker..

Re: MMS blog!

Posted: Sun Mar 26, 2006 11:59 pm
by latle
Altså,jeg har virkelig ikke peiling på programering i php og de greiene der,men har det vært noe som helst mulighet for at noen kunne skrevet om denne fantastiske joomlafunksjonen til en phpbbmod? Har lett litt rundt men finner merkelig nok ikke noe sånt! Hadde vært genialt!

Re: MMS blog!

Posted: Mon Mar 27, 2006 7:05 am
by jenscski
passage wrote: Jeg får denne meldingen når jeg forsøker å bruke komponentet.

Når jeg klikker meg inn på Content:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 413

Når jeg klikker meg inn på Users:

Fatal error: Call to undefined function: loadoverlib() in /home/public_html/mambo/administrator/components/com_mmsblog/admin.mmsblog.html.php on line 245

Det er altså noen feilmeldinger her som jeg ikke helt skjønner hva kan skyldes....

Er det noen som kan hjelpe meg med dette? Ingenting dukker opp når jeg klikker på disse, kun feilmeldingene.
Da er det tydeligvis gjort endringer i Mambo som gjør at MMS blog ikke vil fungere med Mambo, så hvis den skal fungere må noen finne ut hva som må gjøres med MMS blog for at den skal fungere. Jeg har ingen installasjon av Mambo, og kommer nok heller ikke til å installere det for å lage en MMS blog kompatibel med Mambo. Jeg kommer uansett til å kode den om til Joomla 1.5 om ikke så veldig lenge, så da vil MMS blog bli fullstendig ukompatibel med Mambo.

Re: MMS blog!

Posted: Mon Mar 27, 2006 8:28 am
by passage
Det er forståelig Jenski.

Problemet mitt er bare at jeg ikke får oppgradert til Joomla fordi ett komponent vi bruker ikke er kompatibelt med Joomla. Når jeg oppgraderer er det ikke lenger mulig å "skrive" til databasen via dette komponentet, og komponentet styrer omtrent hele siden når det gjelder innhold. Det  ser ut til å funke på noen ting, mens andre ting ikke blir endret/oppdatert i det hele tatt. Ingen feilmeldinger eller noe. Det står tilogmed "lagret" når man trykker på lagre knappen, men ingen endring vises, det er fortsatt den gamle teksten som står der etter at det har blitt rettet på. Jeg bruker League Manager ( Ikke LMO ) fra ett tidlig komponent som ble utviklet av en tysker. Nå finnes det ikke support eller noe på dette lenger, så jeg vet ikke hvordan jeg skal få oppgradert dette. LMO ( League Manager Online ) har dessverre ikke halvparten av disse funksjonene som dette komponentet har og det er synd.

Dersom noen tror de kan fikse mine problemer med dette komponentet må de gjerne si ifra. Men jeg må vel sikkert poste en egen tråd med dette tror jeg.. :-)

Uansett, MMS-blog virker som ett utrolig kult produkt. Jeg ser at jeg kjører 4.5.1a på Mambosiden, kanskje det funker om jeg oppgraderer til en nyere versjon av Mambo.. :-) Men vil helst over på Joomla, for det er 70% bedre sånn cirka..

Re: MMS blog!

Posted: Thu Mar 30, 2006 10:14 pm
by headhunter
Først av alt, jeg har sett sider som kjører denne MMS-blogen, rått verktøy!!


Jeg har installert MMS-blog på hjemmesiden min, det gikk smertefritt, men jeg får den ikke til å virke, regner med at det har med PHP versjonen min?

Dette er feilmeldingen jeg får:

Warning: imap_open() [function.imap-open]: Couldn't open stream {pop.sveggesundet.no:110/pop3/notls}INBOX in /usr/home/web/web106272/components/com_mmsblog/update.php on line 112

Har prøvd med alt mulig foran {xxxx.mittdomene.com:110/pop3/notls}Innboks
Mail, pop, imap....

Ta en test på nettsiden min: http://www.sveggesundet.no

Webhotellet:
web10.dk
PHP Version:  5.0.4 
Web Server:  Apache/2.0.54 (FreeBSD) PHP/5.0.4 
WebServer to PHP interface:  apache2handler 
PHP - Safe mode              :-(


Om det er PHP versjonen som er grunnen, blir det støtte for PHP 5 og opp?

Mvh.
Geir

Sv: MMS blog!

Posted: Fri Mar 31, 2006 11:08 am
by olem
Hadde samme problem, og her var min løsning:

http://renseri.net/FlexiService/index.p ... &Itemid=54

Ta vekk "pop" og set inn "mail"

Prøv denne

Re: MMS blog!

Posted: Fri Mar 31, 2006 11:26 am
by headhunter
Hei, tusen millioner takk!!!!!

Jeg er sikker på at jeg har prøvd dette før, har lest den posten din tidligere...... men, nå fungerer det i allefall  ;D ;D ;D ;D.

Og når det er sagt, mms-blog fungerer derfor med PHP5 og oppover, det står at den ikke skal fungere med php5  ???

Jeg tror trikset var å sette inn "mail" samt å skrive hele bruker epost-adressen i stedet for bare det foran @, altså "mms@sveggesundet.no" i stedet for bare "mms" i feltet "user".

Geir

Sv: Re: MMS blog!

Posted: Fri Mar 31, 2006 11:30 am
by jenscski
headhunter wrote: Og når det er sagt, mms-blog fungerer derfor med PHP5 og oppover, det står at den ikke skal fungere med php5  ???
Det har vært problemer med MMS blog og PHP5. Jeg selv kjører også PHP5 nå, og det ser ut til å fungere, uten at jeg helt vet hvorfor det var problemer med php5 noen steder før (og muligens nå?).

Re: MMS blog!

Posted: Fri Mar 31, 2006 11:32 am
by headhunter
jenscski, veldig bra verktøy det der.
Du skal ha all ære. Det er slike som du som gjør dette morsomt!  ;D

Take Care.

Geir

Re: MMS blog!

Posted: Fri Mar 31, 2006 11:44 am
by headhunter
Hvordan legge inn en tekst som sier hvordan man skal bruke mms-bloggen?

For eksempel denne teksten: mms sendes til mms@sveggesundet.no
Ser to plasser denne teksten kunne ha stått:
1. Ved mouse over på menyen spretter denne teksten opp.
2. Bruksanvisning øverst på hver mms-blog side.


Er det mulig å slå av forhåndsgodkjenning av telefonnummer?

Geir

Sv: Re: MMS blog!

Posted: Fri Mar 31, 2006 11:52 am
by jenscski
Hvordan legge inn en tekst som sier hvordan man skal bruke mms-bloggen?
Tja, noen har en egen side med en forklaring som de har skrevet selv. Men jeg skjønner hva du ønsker. Skal tenke litt på saken, men tviler på at det blir noen løsning i MMS blog.
Er det mulig å slå av forhåndsgodkjenning av telefonnummer?
Nei, men jeg har tenkt å gjøre det litt mer avansert i en kommende versjon.
Blant annet ha på hver bruker om dens nye meldinger skal legges rett ut eller ikke, og et par andre tillegg.

Sv: Re: MMS blog!

Posted: Fri Mar 31, 2006 11:54 am
by jenscski
headhunter wrote: Er det mulig å slå av forhåndsgodkjenning av telefonnummer?
Eller jo, men det innebærer endring av en php-fil.

Re: MMS blog!

Posted: Tue Apr 04, 2006 4:03 pm
by Peleri
Har installert mmsblog nå, men får denne feilmeldingen når det er installert:

SQL Error DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'USING BTREE (`address`) ) ENGINE=MyISAM' at line 11 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_mmsblog_user` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment, `name` varchar(100) NOT NULL default '', `address` varchar(100) NOT NULL default '', `checked_out` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `checked_out_time` timestamp NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `published` tinyint(1) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`), KEY `idx_checked_out` (`checked_out`), KEY `idx_published` (`published`), KEY `idx_address` USING BTREE (`address`) ) ENGINE=MyISAM;
SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_mmsblog_user` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(100) NOT NULL default '',
`address` varchar(100) NOT NULL default '',
`checked_out` int(10) unsigned NOT NULL default '0',
`checked_out_time` timestamp NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`published` tinyint(1) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY  (`id`),
KEY `idx_checked_out` (`checked_out`),
KEY `idx_published` (`published`),
KEY `idx_address` USING BTREE (`address`)
) ENGINE=MyISAM;



Hva gjør jeg nå???

Re: MMS blog!

Posted: Mon Apr 10, 2006 7:51 pm
by Peleri
Har fått installert komponentet, og modulen. Fikk sendt mms til e-posten, petter@campingportalen.be, men bildet kommer ikke på nettsiden. Hva gjør jeg feil mon tro ???

Sv: MMS blog!

Posted: Mon Apr 10, 2006 8:02 pm
by olem
Har du vært inne i "Modul > Site modul" og publisert den ?

Re: Sv: MMS blog!

Posted: Mon Apr 10, 2006 8:03 pm
by Peleri
olem wrote: Har du vært inne i "Modul > Site modul" og publisert den ?
ja

Sv: MMS blog!

Posted: Mon Apr 10, 2006 8:16 pm
by olem
neste spørmål:
components> MMS blog >users
husker ikke rekkefølgen, men jeg tror du må godkjenne brukerne først
du har fire valg
Content
users
configuration
about
har du sjekket disse ?

Re: MMS blog!

Posted: Mon Apr 10, 2006 8:19 pm
by Peleri
Ja, har sjekket de. Ligger ingenting der.

Her er konfigurasjonen min forresten:

Sv: MMS blog!

Posted: Mon Apr 10, 2006 8:22 pm
by olem
i Mailbox prøv og erstatt "pop" med "mail"
det måtte jeg og flere med meg. :)

Sv: MMS blog!

Posted: Mon Apr 10, 2006 8:25 pm
by olem
Håper at dette ikke rer et passord du bruker overalt, i så tilfelle må du ta vekk bilde. ;)