Page 1 of 1

Problem med TMedit

Posted: Mon Apr 03, 2006 7:03 am
by Pioneer
Jeg benytter TMedit som editor, og denne har fungert utmerket.  Har imidlertid et problem nå og det gjøre at det ikke går an å gå inn på sidene og jeg får heller ikke logget på som administrator.  Får opp følgende feilmelding:

Parse error: parse error, unexpected '\"' in /hsphere/local/home/minesider/minesider.no/mambots/editors/tmedit.php on line 95

Kan noen gi et tips om hva som må til for å rette feilen? 

Her er utdrag fra tmedit.php fra rundt linje 95:

function botTMeditEditorArea( $name, $content, $hiddenField, $width, $height, $col, $row ) {
global $database, $mosConfig_live_site, $_MAMBOTS;
$query = "SELECT id FROM #__mambots WHERE element = 'tmedit' AND folder = 'editors'";
$database->setQuery( $query );
$id = $database->loadResult();
$mambot = new mosMambot( $database );
$mambot->load( $id );
$params =& new mosParameters( $mambot->params );
if( $params->get( 'csspreview', '0' ) ) {
$database->setQuery( "SELECT template FROM #__templates_menu WHERE client_id='0' AND menuid='0'" );
$template = $database->loadResult();
}
?>
" id="" cols="" rows="" style="width:; height:">
trigger( 'onCustomEditorButton' );
if ($results) {
foreach ($results as $result) {
$buttons[] = "";
}
echo implode( "", $buttons );
}
?>

= new TMEdit("");

Re: Problem med TMedit

Posted: Tue Apr 04, 2006 6:21 am
by Pioneer
I et forsøk på å komme videre i denne saken kopierte jeg inn filene tmedit.php og tmedit.htm på nytt fra en annen site jeg kjører.  Da kom sidene fram igjen, riktignok med noen grafiske småfeil - de finner jeg nok ut av. 
Generelt synes jeg det er litt "skummelt" at problemet jeg hadde også blokkerte admin-tilgangen.  Er det slik som forekommer fra tid til annen eller er det høyst uvanlig??

Re: Problem med TMedit

Posted: Tue Apr 04, 2006 7:38 am
by passage
Har ikke vært borti disse problemene, men jeg har også begynt å benytte JCE istedenfor TMEdit. Ett mye bedre alternativ mener jeg og mange gode muligheter for å "bygge" ut denne editoren..

Re: Problem med TMedit

Posted: Fri Apr 07, 2006 11:38 am
by Pioneer
Takk for tipset.  Jeg skal forsøke JCE og se om denne fungerer bedre.