"Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Henvendelser om administrasjon og installering av Joomla

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
ITHKS
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Aug 18, 2008 11:57 pm

"Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by ITHKS » Wed Aug 20, 2008 2:25 pm

http://www.flislegger-rannestad.no/

På høyresiden er det en ledig plass, der det står "Top Module Empty" og siden jeg har valgt å fjerne bildet som var der så hadde jeg tenkt at det skulle være helt tomt her, men så kom teksten.

Noen som har svar på hvordan man fjerner dette?

På Forhånd Takk

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by sone12 » Wed Aug 20, 2008 2:32 pm

I index.php filen i template mappen finn frem denne koden:

Code: Select all

<div id="top_inner">
<?php if ( mosCountModules( 'top' ) ) { mosLoadModules ( 'top' );
  } else {?>
<span class="error">Top Module Empty</span>
<?php }?> 
</div>
og erstatt den med:

Code: Select all

<!--<div id="top_inner">
<?php if ( mosCountModules( 'top' ) ) { mosLoadModules ( 'top' );
  } else {?>
<span class="error">Top Module Empty</span>
<?php }?> 
</div>-->
Kristian P. Granrud - Global Moderator

ITHKS
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Aug 18, 2008 11:57 pm

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by ITHKS » Wed Aug 20, 2008 2:38 pm

Er det muligt å bare bruke notepad for denne operasjonen?

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by sone12 » Wed Aug 20, 2008 2:48 pm

Fra backend i Joomla!:

Template Manager => Site Template

hook av for rhuk_solarflare_ii deretter trykk Edit HTML oppe til høyre.
Kristian P. Granrud - Global Moderator

ITHKS
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Aug 18, 2008 11:57 pm

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by ITHKS » Wed Aug 20, 2008 2:53 pm

Joda det funket, men nå ble alle menyene flyttet til høyresiden.
Og sånn vil jeg jo egentlig ikke ha det

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by sone12 » Wed Aug 20, 2008 3:01 pm

Prøv å bare fjern Top Module Empty eller erstatt det med et "space"
Kristian P. Granrud - Global Moderator

ITHKS
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Aug 18, 2008 11:57 pm

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by ITHKS » Wed Aug 20, 2008 3:05 pm

Ved total fjerning av koden, så skjedde det ingenting.

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by sone12 » Wed Aug 20, 2008 3:55 pm

Jeg skrev også at du kunne erstatte selve teksten "Top Module Empty" med space, altså det samme som et mellomrom, den lange knappen nederst på tastaturet. Selfølgelig så setter du tilbake orginalkoden før du gjør dette, sant.
Kristian P. Granrud - Global Moderator

ITHKS
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Mon Aug 18, 2008 11:57 pm

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by ITHKS » Wed Aug 20, 2008 4:08 pm

Jupp, dette funket.
Nå må jeg bare fjerne selve rammen :D

Som alltid, Takk sone12

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: "Top Module Empty" Hvordan fjerne?

Post by sone12 » Wed Aug 20, 2008 4:30 pm

ITHKS wrote: Som alltid, Takk sone12
Igjen bare hyggelig
Kristian P. Granrud - Global Moderator


Locked

Return to “Administrasjon/installasjon”