Page 1 of 1

Mangler passende template.

Posted: Sun Dec 16, 2007 6:46 pm
by johneliassen
Hei og god jul!
Jeg har lett å lett nå, og pr. dato ikke funnet noen template som kan manipuleres å omstruktureres til å passe et ønsket layout på en spill- og it-portal. Derfor lurer jeg på om noen her vet om templates som er tilnærmet lik http://www.gpro.no/ucan2 ! Setter pris på respons på dette da vi ikke har lyktes med å finne en som kan konvertere siden fra psd til xhtml/css.

På forhånd, takk.

Re: Mangler passende template.

Posted: Sun Dec 16, 2007 8:47 pm
by rued
Siden sidene deres fortsatt ikke er tilgjengelig i utlandet vet jeg ikke hvordan de ser ut, men et søk i Google på 'joomla template game portal' gir jo en del treff - har du kikket på alle der?

Re: Mangler passende template.

Posted: Sun Dec 16, 2007 9:37 pm
by johneliassen
Har søkt på det meste, å sett på det aller meste. Uten spesielt hell :) Og jeg forstår virkelig ikke at du ikke finner siden. http://www.gpro.no/ucan2/1.jpg - Ser du bildet der i det minste?

Re: Mangler passende template.

Posted: Sun Dec 16, 2007 9:44 pm
by rued
johneliassen wrote: Har søkt på det meste, å sett på det aller meste. Uten spesielt hell :)
På tide å tenke nytt da vil jeg tro, for det finnes en drøss med spillmaler - og om ingen passer må man lage selv eller bestille.
Og jeg forstår virkelig ikke at du ikke finner siden. http://www.gpro.no/ucan2/1.jpg - Ser du bildet der i det minste?
Domenet er utilgjengelig, så jeg tror du bør ta en prat med leverandøren din om dette. Den har jo vært slik en tid nå ...

Re: Mangler passende template.

Posted: Mon Dec 17, 2007 3:13 pm
by johneliassen
Nå har vi tatt en runde med problemstillingen vedr. visning av websiden fra utland, å vi har fått noe ulik tilbakemelding. Leverandør sier at det ligger ingen hindere til grunne for at siden ikke skal kunne ses fra utland. Jeg har også vært i kontakt med et par personer i sverige, og en person i danmark. De har forhåndsvis ingen problemer med å finne siden og innhold.

Angående trådens opprinnelse, så har jeg pr. øyeblikk ikke funnet noen templates som kan fungere optimalt opp mot ønsket design. Eller noen som har mulighet til å konverte psd-filen.

Re: Mangler passende template.

Posted: Mon Dec 17, 2007 4:38 pm
by rued
Hehe.. fikk sett på bildet ditt litt tidligere i dag - men nå er domenet borte igjen.
Hvem er din leverandør, dette er ikke normalt ...

Ang. trådens opprinnelse så har jeg nevnt at det kanskje er på tide å tenke utenfor boksen, ettersom du ikke finner det du vil ha ferdig - eller noen som vil konvertere dette for deg. En slik oppbygging av forsiden i Joomla! vil kreve en hel del tilpasninger så vidt jeg kan se ut fra bildet ditt, og det vil neppe bli en billig fornøyelse om andre skal gjøre dette for dere. ;)

Re: Mangler passende template.

Posted: Mon Dec 17, 2007 4:47 pm
by johneliassen
Host24.no er det som holder domenet for oss. Vi er en dugnadbasert organisasjon som vil få store problemer med de utgifter som følger med det å få en profesjonell aktør til å konvertere siden for oss, derfor søker vi hjelp, hjelp, og atter hjelp.

Re: Mangler passende template.

Posted: Mon Dec 17, 2007 5:01 pm
by rued
johneliassen wrote: Host24.no er det som holder domenet for oss.
Enkeltpersonforetak med server i Tyskland, ok!
Vi er en dugnadbasert organisasjon som vil få store problemer med de utgifter som følger med det å få en profesjonell aktør til å konvertere siden for oss, derfor søker vi hjelp, hjelp, og atter hjelp.
Vel da er det i alle fall på tide at du tenker uten for de rammer du har låst deg i, og tar det du får. For det du legger opp til er en såpass stor jobb at jeg vanskelig kan se at noen skulle ha tid til å gjøre dette for småpenger, med mindre de er spesielt interessert og involvert i det dere driver med - men jeg kan jo ta feil.  :D

Uansett har du jo i din andre tråd fått tips om noen som kan konverter, så å si at du ikke har funnet noen som kan gjøre det blir litt feil.  ;)