Page 1 of 1

3 forskjellige templates

Posted: Fri Apr 11, 2008 10:31 pm
by kjetilengen
Jeg har en Joomla-installasjon som krever 3 forskjellig templates. Siden deles opp i konsterter, festival og arrangement. Konserter og arrangement bruker samme template, mens førstesiden og festival har hver sin. Jeg har satt opp at template til hovedsiden er assigned til mainmenu | Home, mens festival-template er assigned til festival-menyen. Det som er problemet mitt nå er at hvis jeg oppretter innhold som ikke er linket i menyen, men i en artikkel kommer dette opp i template for førstesiden. Finnes det noen måte å unngå dette på?

Re: 3 forskjellige templates

Posted: Sat Apr 12, 2008 9:50 am
by sone12
kjetilengen wrote:....problemet mitt nå er at hvis jeg oppretter innhold som ikke er linket i menyen, men i en artikkel kommer dette opp i template for førstesiden. Finnes det noen måte å unngå dette på?
Hva mener du med innhold som er linket i en artikkel?
Har du hooker av i parameterene for artikklene "show on frontpage"?

Re: 3 forskjellige templates

Posted: Sat Apr 12, 2008 4:55 pm
by kjetilengen
Tror det enkleste er å vise. Du finner siden på http://www.raumarock.com. Åpningssiden der har en template, klikker du på festival kommer du til template nummer 2 og velger du enten konsert eller arrangement er det template nummer 3. Under Festival -> Øresus er det listet opp 5 band. I denne listen hadde jeg planer til å linke til en artikkel for hvert band som inneholder mer info om de. Når jeg gjorde det åpnet siden seg med templaten til åpningssiden, siden den er assigned til 'mainmenu | Home'. mainmenu | Home er linket til component Frontpage. Forstår?

Re: 3 forskjellige templates

Posted: Sat Apr 12, 2008 5:15 pm
by sone12
Det er vel heller det at "de 5 bandene" bruker "template nr 1" fordi den står som default. Ikke nødvendigvis fordi den er assigned til "Home" for det er den vel ikke? Om du tenker litt rundt det så kan du kanskje assigne "template 1" til Home og sette det templatet som disse 5 bandene skal bruke som default. Ikke sikker på dette, men tenker meg til at det kan prøves slik som jeg forklarte nå.