[LØST]Prewiew er OK men etterpå forsvinner images

Her er både spørsmål og gode idéer/forslag

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Locked
User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

[LØST]Prewiew er OK men etterpå forsvinner images

Post by annebrith75 » Sun Apr 13, 2008 8:12 am

Lager noen bilder i en content sammen med tekst.

Prewiew er helt OK TEKST og IMAGES vises der de skal. Og jeg forandrer ikke noe på link til meny da content ligger der den skal.

Når jeg da kikker på menyen ser jeg bare teksten. Som forøvrig har plassert seg der den skal. SER jo at bildene ligger der fordi teksten har flyttet seg nedover ( da images ligger OVER tekst) MEN images vises ikke.

Hva kan jeg gjøre for å få dem til å vises?
Last edited by annebrith75 on Tue Apr 15, 2008 5:59 pm, edited 1 time in total.

User avatar
jonascw
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 367
Joined: Fri Dec 29, 2006 12:09 pm
Location: Norway
Contact:

Re: Prewiew er OK men etterpå forsvinner images

Post by jonascw » Sun Apr 13, 2008 9:52 am

Hei,

Hva er navnet på din bilde, er det noen mellomslag eller åæø i filnavnet? Send gjerne en link til siden med problemet,

Mvh

Jonas

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Prewiew er OK men etterpå forsvinner images

Post by annebrith75 » Sun Apr 13, 2008 5:16 pm

nei har ikke noe æøå i filnavn

siden heter http://www.festkaker.no

har og forandret alle mapper slik at de bare har små bokstaver....for DER misset jeg en gang :D

User avatar
jonascw
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 367
Joined: Fri Dec 29, 2006 12:09 pm
Location: Norway
Contact:

Re: Prewiew er OK men etterpå forsvinner images

Post by jonascw » Sun Apr 13, 2008 6:52 pm

Hei,

Om du ser på linken Home i menu manager se vad parametern "MOSImages" står på.

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Prewiew er OK men etterpå forsvinner images

Post by annebrith75 » Sun Apr 13, 2008 7:11 pm

jonascw wrote:Hei,

Om du ser på linken Home i menu manager se vad parametern "MOSImages" står på.
du den står på HIDE.... ;) brb skal den stå på show? :-[

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Prewiew er OK men etterpå forsvinner images

Post by annebrith75 » Sun Apr 13, 2008 7:19 pm

Det ble fikset tusen takk...nå begynner jeg å like Joomla :D


Locked

Return to “Template, CSS og design”