Publisere nyheter..MED bilde

Her er både spørsmål og gode idéer/forslag

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Publisere nyheter..MED bilde

Post by annebrith75 » Fri Apr 18, 2008 8:26 pm

Lurer litt på hvordan jeg best kan løse dette...vil under MENYlinken NYHETER ha 4 nyheter liggende...

MEN jeg vil gjerne se alle 4 nyhetene på en side så klikke meg videre...

Må jeg da bruke newsflash? og linke denne til NYHETER???

prøvde i ste men da kom det på frontsiden...under HOME...hva har jeg gjort galt?

Kanskje ta på meg brillene??? :geek:

Roar
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1321
Joined: Fri Sep 14, 2007 8:11 pm

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Post by Roar » Sat Apr 19, 2008 7:00 pm

Hei igjen

Tror du kan "bare" opprette ett nytt menypunkt - "Component - Front Page".
Så kan du på denne definer det du ønsker av antall nyheter, kolonner o.l.

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Post by annebrith75 » Sat Apr 19, 2008 7:07 pm

Ok takk...det er jo så inni hampen mange og velge av...skal gjøre det nå jeg...sjekke om det blir bra...

Takk for svar Roar... ;)

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Post by annebrith75 » Sat Apr 19, 2008 7:18 pm

Var jo umulig å tro at jeg skulle løse dette på 1 2 3 sant...

Kan du si litt mer tydelig HVA og hvor....la inn en nyhet såjust...men da kommer det et nytt nyhet punkt på hovedmeny...er vel greit...men får ikke alle 4 newsflash inn der...alle 4 legger seg under hverandre...

SER ikke noen steder component frontpage...

har manage frontpage...men da legger det seg jo på home og det vil jeg jo ikke...

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Post by annebrith75 » Sat Apr 19, 2008 7:28 pm

Du kan du se litt på det...har laget noe som heter nyheter NYY nå...ligger helt nederst i menyen på http://www.festkaker.no

men hvorfor får jeg ikke opp de 4 blokkene??? ser jo helt fjernt ut slik ??? :D

Roar
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1321
Joined: Fri Sep 14, 2007 8:11 pm

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Post by Roar » Sun Apr 20, 2008 6:05 pm

Om du oppretter ett nytt menypunkt som f. eks Blog - Content Category. Da vises alle artikler i kategorien du velger.

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Post by annebrith75 » Sun Apr 20, 2008 6:43 pm

Ok skal teste det ut... :D :D :D

PS.Har du sett min siste kake???


Locked

Return to “Template, CSS og design”