Page 1 of 1

Publisere nyheter..MED bilde

Posted: Fri Apr 18, 2008 8:26 pm
by annebrith75
Lurer litt på hvordan jeg best kan løse dette...vil under MENYlinken NYHETER ha 4 nyheter liggende...

MEN jeg vil gjerne se alle 4 nyhetene på en side så klikke meg videre...

Må jeg da bruke newsflash? og linke denne til NYHETER???

prøvde i ste men da kom det på frontsiden...under HOME...hva har jeg gjort galt?

Kanskje ta på meg brillene??? :geek:

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Posted: Sat Apr 19, 2008 7:00 pm
by Roar
Hei igjen

Tror du kan "bare" opprette ett nytt menypunkt - "Component - Front Page".
Så kan du på denne definer det du ønsker av antall nyheter, kolonner o.l.

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Posted: Sat Apr 19, 2008 7:07 pm
by annebrith75
Ok takk...det er jo så inni hampen mange og velge av...skal gjøre det nå jeg...sjekke om det blir bra...

Takk for svar Roar... ;)

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Posted: Sat Apr 19, 2008 7:18 pm
by annebrith75
Var jo umulig å tro at jeg skulle løse dette på 1 2 3 sant...

Kan du si litt mer tydelig HVA og hvor....la inn en nyhet såjust...men da kommer det et nytt nyhet punkt på hovedmeny...er vel greit...men får ikke alle 4 newsflash inn der...alle 4 legger seg under hverandre...

SER ikke noen steder component frontpage...

har manage frontpage...men da legger det seg jo på home og det vil jeg jo ikke...

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Posted: Sat Apr 19, 2008 7:28 pm
by annebrith75
Du kan du se litt på det...har laget noe som heter nyheter NYY nå...ligger helt nederst i menyen på http://www.festkaker.no

men hvorfor får jeg ikke opp de 4 blokkene??? ser jo helt fjernt ut slik ??? :D

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Posted: Sun Apr 20, 2008 6:05 pm
by Roar
Om du oppretter ett nytt menypunkt som f. eks Blog - Content Category. Da vises alle artikler i kategorien du velger.

Re: Publisere nyheter..MED bilde

Posted: Sun Apr 20, 2008 6:43 pm
by annebrith75
Ok skal teste det ut... :D :D :D

PS.Har du sett min siste kake???