[LØST]Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Her er både spørsmål og gode idéer/forslag

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

[LØST]Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by annebrith75 » Mon Apr 28, 2008 8:47 am

Vel dette er egentlig pirk men hvis dere ser på http://www.festkaker.no og går inn under hovedmenyen så vises det en brun blokk som en tittel...over hele siden...

på home står det bare home i....
på om oss står det HOME/om oss

Kan denne brune fjernes??? Har jo en rosa under der uansett...blir litt smør på flesk...

Men HVOR....?

Var inne på hovedmenyen under home...men der var den ikke....så på module og....

:D :D :D sola skinner forresten her oppe i nord norge!!!
Last edited by annebrith75 on Tue Apr 29, 2008 12:26 pm, edited 1 time in total.

Roar
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1321
Joined: Fri Sep 14, 2007 8:11 pm

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by Roar » Mon Apr 28, 2008 9:26 am

Tror du må inn å rediger html.

Velg Template Manager, merk malen din og klikk på Edit HTML. Søk etter pathway. Her må du trylle litt og vips så er det borte. :laugh:

Men her er det nok ekstremt lurt å ta kopi før du begynner og rote.

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by annebrith75 » Tue Apr 29, 2008 6:31 am

Du var inne og tittet og fant ikke noen sted pathway....

limer den inn her jeg....

ser du HVOR jeg må gjøre forandring??? :-[

<?php
defined( "_VALID_MOS" ) or die( "Direct Access to this location is not allowed." );$iso = split( '=', _ISO );echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<!--
author: raduga http://mambasana.ru
copyright: GNU/GPL
-->
<head>
<?php mosShowHead(); ?>
<?php if ( $my->id ) {initEditor();} ?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;><?php echo _ISO; ?>" />

<?php
$myway = $GLOBALS['mosConfig_live_site']."/templates/".$mainframe->getTemplate();
require($mosConfig_absolute_path."/templates/" . $mainframe->getTemplate() . "/splitcssmenu.php");
echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$myway/css/template_css.css\" type=\"text/css\"/>" ;
echo "<link rel=\"shortcut icon\" href=\"$myway/favicon.ico\" />" ;?>

</head>

<body id="body">

<div id="logo">



</div></div>


<div align="left" ><?php echo $mycssONLY_PRI_menu ?></div>

<div id="clear"></div>

<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="centertb">
<tr>

<?php if (mosCountModules('left')) { ?>
<td valign="top" class="leftcol">
<div>
<?php mosLoadModules ( 'left',-3 ); ?>
</div>
</td>

<?php } ?>

<td valign="top" width="100%" id="contenttb">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

<?php if (mosCountModules('top')) { ?>
<tr valign="top" >
<td colspan="3" align="center" class="contentmod">
<div>
<?php mosLoadModules ( 'top'); ?>
</div>
</td>
</tr>
<tr><td colspan="3"></td></tr>

<tr>

<td valign="top" class="contentmod">
<div>

</div>
</td>




<td><div class="mod"></div></td>



<td valign="top" class="contentmod">
<div>

</div></td>

</tr>

<tr><td colspan="3"></td></tr>
<?php } ?>
<tr>
<td colspan="3" class="pw" ><div><?php mosPathWay(); ?></div></td>
</tr>

<tr align="left" valign="top">
<td colspan="3" style="padding: 5px 0;">
<div class="main">
<?php mosMainBody(); ?>
</div>
</td>
</tr>

<?php if (mosCountModules('bottom')) { ?>
<tr>
<td colspan="3" valign="top" style="padding-top: 3px;text-align: left;">

<div>
<?php mosLoadModules ( 'bottom' ); ?>
</div>
</td>
</tr>
<?php } ?>

</table>
</td>

<?php if (mosCountModules('right')) { ?>
<td valign="top" class="rightcol">
<div>
<?php mosLoadModules ( 'right',-3 ); ?>
</div>
</td>
<?php } ?>

</tr>
</table>

<div class="foot">

<div class="footer">
<?php if (mosCountModules('user3')) { ?>
<?php mosLoadModules ( 'user3',-1 ); ?><br /><br />
<?php } ?><br /><br />
| &copy; design by <a href="http://www.guadagnamo.net/">telelavoro</a> & <a href="http://www.telodoioilweb.net/" target="_blank">tutto gratis</a> | <a href="http://www.agraria.org/parchi.htm" title="Parchi ed aree protette di tutta Italia">Parchi</a><br/ >
</div>
</div>


<a href="http://www.lastwebagency.com/">
<map name="Map" id="Map">
<area shape="rect" coords="-4,45,28,29" href="index.php" alt="home" />
<area shape="rect" coords="37,45,71,29" href="index.php?option=com_contact&Itemid=3" alt="contact" />
<area shape="rect" coords="80,45,114,29" href="index.php?option=com_search&Itemid=5" alt="search" />
</map>
</a>
<map name="Map" id="Map">
</map>
<map name="Map2" id="Map2">
<area shape="rect" coords="37,45,71,29" href="index.php?option=com_contact&Itemid=3" alt="contact" />
<area shape="rect" coords="80,45,114,29" href="index.php?option=com_search&Itemid=5" alt="search" />
</map>


</body>
</html>

takker for svar!!! :D

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by sone12 » Tue Apr 29, 2008 6:50 am

Kikket du nøye nok?
<td colspan="3" class="pw" ><div><?php mosPathWay(); ?></div></td>
Kristian P. Granrud - Global Moderator

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by annebrith75 » Tue Apr 29, 2008 7:00 am

Kan jeg få låne brillene dine?

:D

men HVA skal bort?? ;)

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by sone12 » Tue Apr 29, 2008 7:04 am

annebrith75 wrote:Du var inne og tittet og fant ikke noen sted pathway....

limer den inn her jeg....

ser du HVOR jeg må gjøre forandring??? :-[

<?php
defined( "_VALID_MOS" ) or die( "Direct Access to this location is not allowed." );$iso = split( '=', _ISO );echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<!--
author: raduga http://mambasana.ru
copyright: GNU/GPL
-->
<head>
<?php mosShowHead(); ?>
<?php if ( $my->id ) {initEditor();} ?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;><?php echo _ISO; ?>" />

<?php
$myway = $GLOBALS['mosConfig_live_site']."/templates/".$mainframe->getTemplate();
require($mosConfig_absolute_path."/templates/" . $mainframe->getTemplate() . "/splitcssmenu.php");
echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$myway/css/template_css.css\" type=\"text/css\"/>" ;
echo "<link rel=\"shortcut icon\" href=\"$myway/favicon.ico\" />" ;?>

</head>

<body id="body">

<div id="logo">



</div></div>


<div align="left" ><?php echo $mycssONLY_PRI_menu ?></div>

<div id="clear"></div>

<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="centertb">
<tr>

<?php if (mosCountModules('left')) { ?>
<td valign="top" class="leftcol">
<div>
<?php mosLoadModules ( 'left',-3 ); ?>
</div>
</td>

<?php } ?>

<td valign="top" width="100%" id="contenttb">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

<?php if (mosCountModules('top')) { ?>
<tr valign="top" >
<td colspan="3" align="center" class="contentmod">
<div>
<?php mosLoadModules ( 'top'); ?>
</div>
</td>
</tr>
<tr><td colspan="3"></td></tr>

<tr>

<td valign="top" class="contentmod">
<div>

</div>
</td>




<td><div class="mod"></div></td>



<td valign="top" class="contentmod">
<div>

</div></td>

</tr>

<tr><td colspan="3"></td></tr>
<?php } ?>
<tr>
<td colspan="3" class="pw" ><div><?php mosPathWay(); ?></div></td>
</tr>

<tr align="left" valign="top">
<td colspan="3" style="padding: 5px 0;">
<div class="main">
<?php mosMainBody(); ?>
</div>
</td>
</tr>

<?php if (mosCountModules('bottom')) { ?>
<tr>
<td colspan="3" valign="top" style="padding-top: 3px;text-align: left;">

<div>
<?php mosLoadModules ( 'bottom' ); ?>
</div>
</td>
</tr>
<?php } ?>

</table>
</td>

<?php if (mosCountModules('right')) { ?>
<td valign="top" class="rightcol">
<div>
<?php mosLoadModules ( 'right',-3 ); ?>
</div>
</td>
<?php } ?>

</tr>
</table>

<div class="foot">

<div class="footer">
<?php if (mosCountModules('user3')) { ?>
<?php mosLoadModules ( 'user3',-1 ); ?><br /><br />
<?php } ?><br /><br />
| &copy; design by <a href="http://www.guadagnamo.net/">telelavoro</a> & <a href="http://www.telodoioilweb.net/" target="_blank">tutto gratis</a> | <a href="http://www.agraria.org/parchi.htm" title="Parchi ed aree protette di tutta Italia">Parchi</a><br/ >
</div>
</div>


<a href="http://www.lastwebagency.com/">
<map name="Map" id="Map">
<area shape="rect" coords="-4,45,28,29" href="index.php" alt="home" />
<area shape="rect" coords="37,45,71,29" href="index.php?option=com_contact&Itemid=3" alt="contact" />
<area shape="rect" coords="80,45,114,29" href="index.php?option=com_search&Itemid=5" alt="search" />
</map>
</a>
<map name="Map" id="Map">
</map>
<map name="Map2" id="Map2">
<area shape="rect" coords="37,45,71,29" href="index.php?option=com_contact&Itemid=3" alt="contact" />
<area shape="rect" coords="80,45,114,29" href="index.php?option=com_search&Itemid=5" alt="search" />
</map>


</body>
</html>

takker for svar!!! :D
Kristian P. Granrud - Global Moderator

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by annebrith75 » Tue Apr 29, 2008 7:13 am

ok takk... :D

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by annebrith75 » Tue Apr 29, 2008 12:18 pm

bare et lite spm her...

kan jeg forandre denne inne på adm panelet??? eller må jeg via filemanager eller FTP???
var inne på filemanager og tittet men fant den ikke...leter sikkert feil...litt [red d] for å ødelegge noe jeg... :D

User avatar
annebrith75
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 461
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:47 am

Re: Fjerne tittel men ikke link i meny...?

Post by annebrith75 » Tue Apr 29, 2008 12:25 pm

YES...fikk det til....huff burde vente på svar men har ikk tålmodighet....forandret det inne bak....via site template...YES...nå ser det ut som noe hos oss hihi....


bare litt pirk igjen.... :D :D


Locked

Return to “Template, CSS og design”