Page 1 of 1

Templates for 1.5

Posted: Wed Aug 16, 2006 7:06 pm
by wanvik
Jeg går ut ifra at templates ikke er helt like for 1.5 (?), så jeg lurer derfor på om det er noen som vet av noe sted hvor det står forklart litt om hva eventuelle forskjeller er, litt basic hvordan en bygger opp templates for 1.5 og lignende.

Ikke det at det er veeeldig viktig enda, men tenkte det kunne være greit å lære seg, så en har det klart til den blir lansert.. Installerte siste nightly build lokalt her i går, og nå ser det  jo ut til at det fungerer såpass at jeg kan prøve litt :) (i motsetning til sist jeg prøvde 1.5...)

Sv: Templates for 1.5

Posted: Wed Aug 16, 2006 7:14 pm
by rued
Det er vel dette du behøver:
http://help.joomla.org/content/section/21/182/ (ved nærmere ettertanke - nei.. :))

Og så har du jo det medfølgende templatet i din nighly build pakke som du kan kikke nærmer på, og analysere - skriv gjerne en Norsk guide når du har funnet ut nok.  ;)

Re: Sv: Templates for 1.5

Posted: Wed Aug 16, 2006 7:20 pm
by wanvik
rued wrote: skriv gjerne en Norsk guide når du har funnet ut nok.  ;)
Det skal du ikke se bort ifra at jeg gjør ;)

Har vært alt for slapp på webfronten i sommer, så jeg må nok bruke litt tid på å komme inn i ting igjen, men jeg skal alltids fikse noe når jeg har det klart.


Takker for linken!

Sv: Templates for 1.5

Posted: Wed Aug 16, 2006 7:32 pm
by rued
wanvik wrote: Takker for linken!
Merk min endring ovenfor, var ikke helt den lenken du burde ha - beklager glippen.

Men kort fortalt er det ingen støre endringer i templater for Joomla! 1.5, det er bare å bytte ut spørringene (etter moduler osv) - og på den måten kan man enkelt "resirkulere" de templater man har. :)

Re: Templates for 1.5

Posted: Wed Aug 16, 2006 8:04 pm
by wanvik
Ja, jeg la merke til det.

Har lest litt mer nå, og forskjellen trenger ikke å være så stor nei, selv om PatTemplate kanskje er veien å gå. -får lese litt mer om det.

Re: Templates for 1.5

Posted: Thu Aug 17, 2006 7:10 pm
by magentait
For noen mnd. siden spurte jeg utviklerne akkurat om patTemplates. Jeg fikk som svar at patTemplates er forbehold utviklere av moduler og komponenter. Ikke for oss (template) designere. Og det er ikke så store forskjeller på 1.x og 1.5. Mer informasjon kommer vel når beta versjonen er ferdig. Finnes mye info. på det internasjonale forumet om dette.

Her er tråden: http://forum.joomla.org/index.php/topic,45398.0.html