Forandre farge på sidene i madeyourweb template

Her er både spørsmål og gode idéer/forslag
Locked
Arodin
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Mon Jul 10, 2006 12:57 pm

Forandre farge på sidene i madeyourweb template

Post by Arodin » Thu Aug 17, 2006 7:38 pm

Hei har lekt litt med madeyourweb template, i hovedgrad forandret på fargene. Foreløpig reultat: http://www.putfile.com/pic.php?img=3218658.

Det jeg sliter med er å få den offwhite fargen i midten (#pagewidth-800) på hver side, de som nå er helt hvite. Jeg har forsøkt med å legge en Div (site_background) rundt diven med id pagewidth-800 i index.php fila. Ved å legge til

Code: Select all

background: url(../images/back_all2.gif) repeat 0px 130px;
i template_css.css på denne diven for jeg dette resultatet: http://www.putfile.com/pic.php?img=3218708.

Problemet mitt er å få senket bakgrunsfargen under den brune headeren. Når jeg benytter repeat (både x og y koord) hjelper det tydligvis ikke å flytte 130px som jeg gjør ovenfor. Når jeg benytter repeat-x fungerer det: http://www.putfile.com/pic.php?img=3218743. Bildet er synlig som en liten gul strek rett under header.

Jeg har prøvd å sette fargen direkte med fargekode, men klarer ikke å plassere den riktig da heller. Jeg har også prøvd å forandre posisjon på hele diven men da flyttes alt annet også. Jeg har også prøvd å opprette en Div som ikke innlemmer resten av de andre divene og deretter prøvd å sette position til absolute. I disse forsøkene har jeg ikke sett noen synlige forandringer.  Jeg er merker at jeg ikke er en reser på html/css (har prøvd å finne en løsning ved å se på utallige turtorials) så nå håper jeg på noen guruer på dette forumet.

Håper fremstillinga ikke ble for uforståelig.

På forhånd takk

Locked

Return to “Template, CSS og design”