Ar imanoma taip padaryti?

Locked
leonazz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sat Feb 16, 2008 6:04 pm

Ar imanoma taip padaryti?

Post by leonazz » Tue Jun 17, 2008 10:06 am

taigi ar yra koks budas per joomla 1.0.15 versija padaryti, kad naujienas rodytu sitaip:
Image

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1085
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: Ar imanoma taip padaryti?

Post by Beata » Thu Jun 19, 2008 6:38 pm

taip imanoma,
reikia instaliuoti toki meniu

User avatar
sarelis
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 258
Joined: Sun Apr 15, 2007 4:31 pm
Location: LT

Re: Ar imanoma taip padaryti?

Post by sarelis » Fri Jun 20, 2008 5:24 am

Jei teisingai Beata supratau, kalba eina ne apie meniu, o apie naujienų pateikimą :)
--
AC/DC Poland 27/05/2010

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1085
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: Ar imanoma taip padaryti?

Post by Beata » Fri Jun 20, 2008 9:24 am

kiekvienas meniu gali tureti ir naujienu pateikima, ir skelbimu ir bet ka kita
Paveikslelyje buvo parodytas java skriptinis nusileidzinatis meniu

Joomloj iprasta, kad pradiniame psl naujienos pacios eina,

bet jei kur nors zmogus nuklysta, pasivaiksciojes po dideli portala, jis gali surasti naujienas ir is meniu

leonazz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sat Feb 16, 2008 6:04 pm

Re: Ar imanoma taip padaryti?

Post by leonazz » Sat Jun 21, 2008 5:58 am

sarelis teisingai pastebejo, kad apie naujienu pateikima :). o del meniu tai nera problemu, ten jau sutvarkyta ;)

User avatar
netnet
I've been banned!
Posts: 46
Joined: Sun Nov 25, 2007 11:59 am
Contact:

Re: Ar imanoma taip padaryti?

Post by netnet » Thu Jun 26, 2008 9:20 am

ijoomla.com, AlphaContent.
Please read forum rules regarding signatures: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=65


Locked

Return to “Lithuanian Forum”