Page 1 of 1

gal kas naudoja Expose4 Moduli

Posted: Sun Aug 17, 2008 3:57 pm
by zasinas
Sweiki
padejau naudoti Joomla ant Linux platformos
suinstaliavau moduli Expose4
ir susiduriau su tokia problema, gal ir jus esat susidure????
kai sukuriu meniu skilti tarkim nuotraukos
ant jo paspaudus webe uzsikrauna flesas bet nieko nerodo
kai padarau tau skilti defaultine, ir paleidziu puslapi - flesas veikia

galite uzeiti i puslapi ir paspausti "Nuotraukos"
mapatysit kad flesas yra o nieko nerodo

gal zinot sprendima? :eek: :eek:

aciu

Re: gal kas naudoja Expose4 Moduli

Posted: Mon Aug 18, 2008 2:31 pm
by InTurbo
as naudoju veikia puikiai, beje cia komponentas ne modulis.

Re: gal kas naudoja Expose4 Moduli

Posted: Fri Aug 22, 2008 10:06 pm
by zasinas
o tiesiog isntaliavai ir veikia iskarto?
ar kazka dar keitei?

Re: gal kas naudoja Expose4 Moduli

Posted: Mon Aug 25, 2008 7:09 am
by InTurbo
jo suinstaliavai irveikebe priekaistu. sekmingai naudoju ja viename puslapyje.. gal cia del linuxu kuo labai abejoju..