Help! Kaip pataisyti sablona?

Locked
augras
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Nov 28, 2011 2:47 am

Help! Kaip pataisyti sablona?

Post by augras » Mon Nov 28, 2011 3:46 am

Sveiki, padėkite išspręsti problemą, iš anksto dėkui!
Pradiniame puslapyje dingo viena detale (Templates-Images -Site). Site - tai baltas pagrindas su melynais krasteliais.
Pradinio puslapio tipas tradicinis - "Pradinio puslapio blog'o išdėstymas"
Keisciausia, kad visu kitu tipu meniu rodo(ir leidzia kurti) normaliai su baltu pagrindu,
BALTAS DINGSTA kuriant meniu tipus "Skyriaus blog'o išdėstymas" ir "Pradinio puslapio blog'o išdėstymas"
http://www.seduvosld.radviliskis.lm.lt
Internete nerandu nieko panašaus :eek:

 
rTm
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 254
Joined: Tue Jul 07, 2009 11:29 am

Re: Help! Kaip pataisyti sablona?

Post by rTm » Thu Dec 08, 2011 10:47 am

Jei teisingai supratau ko reikia tai:
1. div #mainframe pabaigoje pridėk:

Code: Select all

<div style="clear: both;"></div>
2. Perkelk apatinius div'us su drugeliais į reikiamą vietą.

Tikiuosi pagelbės :)

augras
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Nov 28, 2011 2:47 am

Re: Help! Kaip pataisyti sablona?

Post by augras » Sun Dec 11, 2011 12:34 pm

Na va, jau galiu pasidžiaugti atsistačiusiu šablonu ir padėkoti rTm, kad užvedė ant kelio ieškant sprendimo. Kadangi pirmasis patarimas- pakeisti eilutę- nepadėjo, įkeliu šiek tiek susirašinėjimo, gal kam pravers.
rTm:
"na, pažiūrėjau ir visgi manau, kad reikia pradžioj sutvarkyti validavimo klaidas, nes kituose puslapiuose viskas rodoma tvarkingai.
validavimo problemos:
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0
Kažkuris iš naudojamų modulių neuždaro table tago, todėl viskas ir bėga grybų ieškoti. Tad reikia tik rasti kuris modulis kaltas ir tada žiūrėti to modulio kodą. Sprendimas: atjunginėti po vieną modulį ir stebėti, po kurio modulio atjungimo atsigaus šablonas.
Manau, išsprendus šią problemą, nereiks ir pačiame šablone nieko keisti."


augras:
"Trukstamas pirmo puslapio baltas pagrindas is tiesu atsirado, atjungus modulius, bet beda, kad visus :[ Jei bent viena palieku - rodo po senovei be balto. O be to teksto laukas netapo sveikas - jis isplatejes ir net nukirstas pakrastyje, drugeliai pasislinke. "

rTm:
"Na vistiek manau, kad kaltas kazkuris vienas ar modulis, ar pluginas... Bet cia jau reikia aiskintis tiesiogiai dirbant su Joomlos failais... "

Taigi, po ilgų ieškojimų, manau, kad galbūt klaida buvo įrašų priskyrimas iškart skyriaus "naujienos" blogui ir pradiniam puslapiui. Nuėmus žymelę "Pradinis puslapis" ir pakeitus Meniu tipą "skyriaus blogas" į "kategorijų blogą", viskas grįžo į savo vietas.

Dar kartą ačiū rTm už pagalbą - bandysiu mokytis, kaip tas validavimo klaidas tvarkyti, kad "nebėgtų viskas grybų ieškoti" :D

 

Locked

Return to “Lithuanian Forum”