Page 1 of 1

Nya version 1.7.2

Posted: Tue Oct 18, 2011 7:50 am
by Zello
Joomlaprojektet meddelar att till Joomla 1.7.2 nu finns tillgänglig för nedladdning. Detta är en säkerhetsutgåva. Utvecklargruppens mål är att regelbundet fortsätta tillhandahålla normala, regelbundna uppdateringar till Joomlacommunityn. Läs mer om Joomlautvecklingen på Joomlas webbplats för utvecklare.

Mer information finns här: http://www.joomla.org/announcements/rel ... eased.html

Nytt språkpaket finns på Svenskjoomla: http://www.svenskjoomla.se/

Re: Nya version 1.7.2

Posted: Wed Oct 19, 2011 8:44 pm
by Nippegubbe
Hur fungerar det där för mig som har installerat Joomla! med det installationsprogram som mitt webhotell har. För jag gissar att då är det inget som jag kan göra eller?

Re: Nya version 1.7.2

Posted: Wed Oct 19, 2011 9:09 pm
by Zello
När hotellet har uppdaterat så ska du kunna uppdatera den vägen. Annars kan du uppdatera "en sån" site själv med. Men det är alltid bra att fortsätta på samma sätt som du börjat. Om inte annars så om du vill avinstallera någon gång.

Re: Nya version 1.7.2

Posted: Wed Nov 09, 2011 9:21 pm
by Nippegubbe
Men gisses! De har ju inte rättat till buggen som gör att jag inte kan spara ändrade inställningar jag gör i de globala inställningar när jag använder IE. Det fanns en bugg till där jag inte kunde lägga till mottagaren i kontakter. Har inte kollat den, men jag gissar att den lär inte heller vara fixad. Fanns det något av värde och vikt i denna uppgradering?