MainMenu Bugg?

Diskutera frågor rörande själva användandet av Joomla! 1.0 och administratörsdelen.

Moderators: chrille, Zello

Forum rules
Forumregler
Locked
frankie
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Tue Sep 27, 2005 6:43 pm

MainMenu Bugg?

Post by frankie » Mon Oct 17, 2005 10:36 pm

Hej Vänner!

Tänkte bara kolla med er. Jag är ny här och med Joomla så min "bugg" är förmodligen bara okunskap från min sida, förhoppningsvis kan någon vänlig själ poängtera ut vad jag missat.

Skapade under sidor till min huvudmeny. Klickar man på parentlänken så vecklas den ut (standard) och visar undersidorna. Men när jag klickar på en av dessa undersidor så stängs parentlänken och undersidorna syns inte förren jag återigen klickar på förälderlänken så att den vecklas ut igen.

Logiskt borde det inte fungera på detta sätt. Om man befinner sig i någon undersida under parentlänken så bör ju "föräldern" vara öppen och vissa alla undersidor som finns under den. Klickar man sedan på en annan länk (som inte är undersida till "föräldern") så är det ju ok om den stängs.

Men inte då jag besöker en undersida till "föräldern".

Har jag missat nån inställning någonstans? Hur jag än gör så stängs den.

MVH
Frankie

 
frankie
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Tue Sep 27, 2005 6:43 pm

Re: MainMenu Bugg?

Post by frankie » Thu Oct 20, 2005 2:08 am

Ingen som kan ge svar på denna fundering?

misco10
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Sun Aug 28, 2005 7:18 pm

Re: MainMenu Bugg?

Post by misco10 » Thu Oct 20, 2005 10:19 am

frankie wrote: Ingen som kan ge svar på denna fundering?
Inte kollar på detta men det känns som att scriptet som ligger till grund för denna meny är skriven på detta sättet.
Vet att det finns flera olika menyer som du skulle kunna kika på. Klicka dig in på "Developers" och sök lite där så
finns det godis.

Lycka till

/Martin Nygren
SerMoIT

Anansi
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Wed Oct 12, 2005 12:34 am

Re: MainMenu Bugg?

Post by Anansi » Thu Oct 20, 2005 1:28 pm

Håller på med liknande frågor - har inget att bidra med men jag är också tacksam för tips i frågan!

Mvh, Ulf Ärnström

User avatar
tomniv
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:55 pm
Location: Ovanmyra - Rättvik - Dalarna - Sweden
Contact:

Re: MainMenu Bugg?

Post by tomniv » Sat Oct 29, 2005 3:12 pm

För mig fungerar det utan problem
Har endast en testsite med standard template och standard menymodul "mod_mainmenu"
Inga problem...

User avatar
shultman
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 785
Joined: Sun Aug 28, 2005 1:45 pm

Re: MainMenu Bugg?

Post by shultman » Wed Nov 02, 2005 6:03 pm

frankie wrote: Ingen som kan ge svar på denna fundering?
Hej
Kanhända att jag har svar på din fråga, är sidan synlig utåt, isåfall adress, så jag kan kika på den?

Mvh
Sune Hultman

 

Locked

Return to “Användning och administration”