Blank sida vid inlogg administrator

Diskutera frågor rörande själva användandet av Joomla! 1.0 och administratörsdelen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
MissVicky75
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Apr 13, 2009 7:59 pm

Blank sida vid inlogg administrator

Postby MissVicky75 » Tue Apr 14, 2009 10:07 am

Jag har precis installerat 1.5.10 och kommer så långt att inloggningssidan för administratorn visas. När jag skriver in user/pw så får jag bara en blank sida (i IE HTTP 500). Siten är inlagd hos en webhost (one.com) på en Linux-server. Lade även in exempeldata men även front-end är helt blank.

Följande har jag försökt men utan framgång:
- ominstallation (två gånger varav en gång överförde jag alla filer på nytt via ftp)
- återställt lösenordet via Myphpadmin
- kollat att configuration.php har strängen $live_site = '';
- gett index.php, administrator/index.php och administrator/index2.php rättigheterna 755

Nu hittar jag inte fler tips - har sökt i timmar på olika forum. Jag behöver hjälp!!!!!
Stort tack på förhand!

(Har tidigare arbetat med en 1.1 version..... så jag har lite erfarenhet av Joomla sen tidigare)

------------------------------
Lösning: Jag hittade en quick guide som rekommenderade att man inte skulle installera exempeldata. Gjorde om installationen - denna gången utan exempeldata - och voilá.... det funkar!!!

Return to “Användning och administration”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest