Problem login Admin

Diskutera frågor rörande installation, backup och säkerhet avseende Joomla! 1.0.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
User avatar
ahidman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 436
Joined: Sat Nov 05, 2005 6:41 pm
Location: Linköping

Problem login Admin

Post by ahidman » Sun Nov 06, 2005 3:02 pm

Hej!
Jag har nu utan några som allra helst problem installerat JOOMLA på
scorpionshops.com.
det gick som på ett snöre, men när jag vill logga in som admin får jag upp en sida med följande två meddelanden:
----------------------------------------------
Warning: main(/home/t/tolvsteg/tolvsteg/tolvsteg.scorpionshops.com/www/joomla/administrator/components/com_admin/admin.admin.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/t/tolvsteg/tolvsteg/tolvsteg.scorpionshops.com/www/joomla/administrator/index2.php on line 110

Fatal error: main(): Failed opening required '/home/t/tolvsteg/tolvsteg/tolvsteg.scorpionshops.com/www/joomla/administrator/components/com_admin/admin.admin.php' (include_path='.:/usr/local/php4/lib/php') in /home/t/tolvsteg/tolvsteg/tolvsteg.scorpionshops.com/www/joomla/administrator/index2.php on line 110

-------------------------------------------------
Kan någon hjälpa mig med hur jag löser detta problem?

Med vänlig hälsning
Anders Hidman
Best regards, Ahidman. Sweden

http://spejset.se
Site under construction

User avatar
LorenzoG
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3010
Joined: Fri Aug 19, 2005 8:46 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Problem login Admin

Post by LorenzoG » Tue Nov 08, 2005 5:30 am

Hej,

Gjorde du en helt ny installation?
Vilket webhotell använder du dig av?
Har du försökt att göra en ny installation? Händer samma sak?

User avatar
ahidman
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 436
Joined: Sat Nov 05, 2005 6:41 pm
Location: Linköping

Re: Problem login Admin

Post by ahidman » Tue Nov 08, 2005 9:03 am

LorenzoG wrote: Hej,

Gjorde du en helt ny installation?
Vilket webhotell använder du dig av?
Har du försökt att göra en ny installation? Händer samma sak?

Hej Lorenzo, och tack för att du vill försöka hjälpa mig!
Jag har löst problemet:
Under installationsprocessen visas ett formulär för olika inställningar, bla ett fält med ett förvalt lösenord.
Om jag ändrade det lösenordet så gick jag felmeddelandet.
När jag låter det förvalda lösenordet vara som det är så fungerar det hela!! :)

Med vänlig hälsning
Anders
Best regards, Ahidman. Sweden

http://spejset.se
Site under construction


Locked

Return to “Installation, backup och säkerhet”