Layoutfel i nya 1.04 ?

Diskutera frågor rörande installation, backup och säkerhet avseende Joomla! 1.0.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
User avatar
svenl
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1032
Joined: Mon Oct 17, 2005 1:50 pm
Location: Närke, Sweden
Contact:

Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by svenl » Tue Nov 22, 2005 5:04 pm

Uppdaterade igår till 1.04 och har idag även lagt in den filrättelse som kommit.

Upptäkte redan igårkväll följande fel (se bild)

_PN_LT var tidigare ett

Var kan detta fel finnas och rättas??

mvh
???
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Sanningen finns där ute, har du sökt efter ditt svar?
var svaret bra och löste ditt problem? Glöm då inte att ändra ditt första inlägg till löst (Solved)

User avatar
LorenzoG
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3010
Joined: Fri Aug 19, 2005 8:46 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by LorenzoG » Tue Nov 22, 2005 5:07 pm

Just en kontrollfråga. Har du provat att tömma cacheminnet på din webläsare? Har sett några inlägg där layoten har blivit konstig i 1.0.4 och detta har löst sig just genom en tömning av det temporära minnet.

User avatar
LorenzoG
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3010
Joined: Fri Aug 19, 2005 8:46 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by LorenzoG » Tue Nov 22, 2005 5:17 pm

hmm.. man kanske först skulle titta i forumet innan man kom med smarta idéer  :P

Jag hittade följande inlägg i det franska forumet:
http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg120312

Om inte rensningen av det temporära minnet hjälper. Prova med att lägga in följande 2 rader i languages/swedish.php efter //** pageNavigation */

Code: Select all

/** pageNavigation */
DEFINE('_PN_LT','<');
DEFINE('_PN_RT','>');
Se om det inte hjälper nu?!  8)

User avatar
svenl
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1032
Joined: Mon Oct 17, 2005 1:50 pm
Location: Närke, Sweden
Contact:

Re: Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by svenl » Tue Nov 22, 2005 5:19 pm

Testade det för säkerhets skull igen nu.

Stängde ner sidan, tömde "temporära internetfiler" och startade sidan igen och felet kvarstår.
Kan också nämna att jag kör olika datorer dagtid (jobbet) och kvällstid (hemma).
Felet finns på båda  :(
-
Sanningen finns där ute, har du sökt efter ditt svar?
var svaret bra och löste ditt problem? Glöm då inte att ändra ditt första inlägg till löst (Solved)

User avatar
svenl
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1032
Joined: Mon Oct 17, 2005 1:50 pm
Location: Närke, Sweden
Contact:

Re: Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by svenl » Tue Nov 22, 2005 5:29 pm

Tackar  ;D

Det blev rätt direkt när dessa två rader lades till. Och snabbt har det gått också, från felanmälan till klar lösning.

Jag antar att du sökte på _PN_LT för att hitta den tråden?
Får tänka på det själv nästa gång  :-[

Men jag är nog inte ensam om felet och alla här förstår nog inte franska  ;)

mvh
Sven
8)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Sanningen finns där ute, har du sökt efter ditt svar?
var svaret bra och löste ditt problem? Glöm då inte att ändra ditt första inlägg till löst (Solved)

User avatar
LorenzoG
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3010
Joined: Fri Aug 19, 2005 8:46 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by LorenzoG » Tue Nov 22, 2005 5:47 pm

svenl wrote: Jag antar att du sökte på _PN_LT för att hitta den tråden?
Precis  :D.

Min franska är inte heller den bästa (jag talar däremot flytande spanska och franskan ligger inom samma språkfamilj) så lite förstår jag. Jag kan ge er ett tips att använda er av Babelfish och låta den översätta från olika språk. Så här blir t.ex. resultatet när man läser samma tråd genom Babelfish.

För det mesta finns svaren i det stora forumet men det är ändå bra att det svenska forumet finns. Dels för de som tycker att det är lite jobbigt att skriva på engelska och dels tycker jag att det blir mer personligt här. :)

User avatar
LorenzoG
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3010
Joined: Fri Aug 19, 2005 8:46 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by LorenzoG » Wed Nov 23, 2005 7:03 pm

Hej Sven!

Det har tillkommit en ny språkfil för 1.0.4. Det är några textsträngar som har tillkommit utöver dessa 2 rader du lade in häromdagen för sidnavigeringen.

User avatar
svenl
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1032
Joined: Mon Oct 17, 2005 1:50 pm
Location: Närke, Sweden
Contact:

Re: Layoutfel i nya 1.04 ?

Post by svenl » Thu Nov 24, 2005 6:26 am

Tack för meddelandet LorenzoG.

Såg också din tråd i meddelande-mappen så uppdatering av den kommer att ske idag.

mvh
8)
-
Sanningen finns där ute, har du sökt efter ditt svar?
var svaret bra och löste ditt problem? Glöm då inte att ändra ditt första inlägg till löst (Solved)


Locked

Return to “Installation, backup och säkerhet”