Bygga site under temporär domän

Diskutera frågor rörande installation, backup och säkerhet avseende Joomla! 1.0.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
trimmades
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Wed Oct 10, 2007 2:27 pm

Bygga site under temporär domän

Post by trimmades » Tue Oct 23, 2007 8:04 am

Hej,

Vill bygga upp en site under en temporär domän (med hjälp av IP- adresslänkvägen) för att sedan peka om det rätta domännamnet till siten.

Kommer detta innebära mycket jobb vad gäller ändringar i konfigurationsfiler etc? Är det överhuvudtaget görbart?

Har läst lite trådar om "flytt" men är trots detta osäker.

Tack!

Mvh,

Niclas

 
User avatar
vendelberg
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1662
Joined: Sat Aug 20, 2005 6:56 pm
Location: Vendel/Örbyhus
Contact:

Re: Bygga site under temporär domän

Post by vendelberg » Tue Oct 23, 2007 6:57 pm

Hej
Jag skulle inte rekommendera att köra en installation med en IP adress. Det beror naturligtvis på hur avancerad din site blir. Det går till en viss gräns sen fungerar det inte när man installerar vissa komponenter. Vilka det är kommer jag inte ihåg. Bäst är att skapa en underdomän eller helst ett domänalias om du har den möjligheten.

//Mia
Man lär så länge man har elever
* Glöm inte att markera ditt första inlägg i tråden som LÖST (den gröna bocken) när du anser att du fått tillräcklig hjälp! *

www.joomlaakuten.se

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: Bygga site under temporär domän

Post by Mackelito » Wed Oct 24, 2007 7:37 am

Jag tror inte du kommer ha några som helst problem... så länge du angre ipnummret som livesite så funkar det nog... har det gjort för mig iaf!
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

 

Locked

Return to “Installation, backup och säkerhet”