Page 1 of 1

installera Joomla på Loopia?

Posted: Wed Feb 08, 2006 10:31 pm
by seoulenite
Någon som vet om det fungerar? Och så är fallet, fungerar det bra?

Re: installera Joomla på Loopia?

Posted: Wed Feb 08, 2006 11:54 pm
by Naseeb
;D ;D ;D ;D Har själv gjort en installation hos dom den fungerar jättebra och jag är hel kass på sådant. Bra hjälp hos Loopia och bra hjälp här, en perfekt kombintion :laugh:

Re: installera Joomla på Loopia?

Posted: Thu Feb 09, 2006 12:56 am
by seoulenite
Naseeb wrote: ;D ;D ;D ;D Har själv gjort en installation hos dom den fungerar jättebra och jag är hel kass på sådant. Bra hjälp hos Loopia och bra hjälp här, en perfekt kombintion :laugh:
åfan, jag slår dock vad om att jag är långt mycket kassare, haha, har du några tips var man kan börja? Var det krångligt?

Re: installera Joomla på Loopia?

Posted: Thu Mar 02, 2006 12:49 pm
by Ola
Joomla fungerar bra på Loopia. Vår sajt ligger där. Utmärkt support dessutom, rekommenderas!

Re: installera Joomla på Loopia?

Posted: Sun Dec 21, 2008 6:13 pm
by Bastarden
Jag har också skaffat en plats hos loopia.

Det jag undrar om installationen av joomla är vad som räknas som rootkatalogen. Är det roten som jag hamnar i när jag loggar in genom ftp eller är det i katalogen döpt med domännamnet jag ska installera joomla? Eller public_html?

Jag undrar också om jag blir tvungen med att installera en egen joomla till subdomän?