installera med fel domännamn?

Diskutera frågor rörande installation, backup och säkerhet avseende Joomla! 1.0.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
pyd
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Tue Feb 14, 2006 6:45 am

installera med fel domännamn?

Post by pyd » Sun Feb 19, 2006 3:19 am

Jag har en befintlig site, som jag ska byta ut mot en joomla-site.
Nu funderar jag på att byta webhotell, så min fråga är:
Kan jag installera joomla på en site innan jag pekar om allt till det nya ip:t?

Jag gör allt klart på den nya siten så att säga, pekar om och sen är allt klart.

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: installera med fel domännamn?

Post by Mackelito » Sun Feb 19, 2006 10:02 am

Själva sidan har inget med domänen att göra... inte funktions mässigt iaf :P

så det är bara att köra på!
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

pyd
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Tue Feb 14, 2006 6:45 am

Re: installera med fel domännamn?

Post by pyd » Sun Feb 19, 2006 3:47 pm

Kalas!
Tackar!


Locked

Return to “Installation, backup och säkerhet”