Page 1 of 1

installera med fel domännamn?

Posted: Sun Feb 19, 2006 3:19 am
by pyd
Jag har en befintlig site, som jag ska byta ut mot en joomla-site.
Nu funderar jag på att byta webhotell, så min fråga är:
Kan jag installera joomla på en site innan jag pekar om allt till det nya ip:t?

Jag gör allt klart på den nya siten så att säga, pekar om och sen är allt klart.

Re: installera med fel domännamn?

Posted: Sun Feb 19, 2006 10:02 am
by Mackelito
Själva sidan har inget med domänen att göra... inte funktions mässigt iaf :P

så det är bara att köra på!

Re: installera med fel domännamn?

Posted: Sun Feb 19, 2006 3:47 pm
by pyd
Kalas!
Tackar!