Blank sida kommer upp efter installation

Diskutera frågor rörande installation, backup och säkerhet avseende Joomla! 1.0.

Moderators: chrille, Zello

Forum rules
Forumregler
Ola
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 189
Joined: Wed Oct 26, 2005 7:33 am

Blank sida kommer upp efter installation

Postby Ola » Thu Jul 13, 2006 8:08 pm

Jag har sedan länge haft en Joomla.installation på mitt webbhotell.
Nu funderar jag på att starta en sajt till, så jag skapade en underkatalog där jag la alla filer. alltså, http://www.minsida.se/nysajt.
Installation gick bra, jag kom igenom alla stegen, tog backup på gamla tabeller och använde ett nytt prefix nyjos_
Efter sista steget, när man ska klicka på View Site, så kommer jag till en helt vit sida, utan felmeddelanden.
Vad kan detta vara? Någon som begriper vad detta kan bero på? Tacksam för hjälp!

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: Blank sida kommer upp efter installation

Postby Mackelito » Mon Jul 17, 2006 1:03 pm

vad har du för sökväg till sidan i configuration.php (absolute path)
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

marie81
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Mon Sep 08, 2008 6:44 am

Re: Blank sida kommer upp efter installation

Postby marie81 » Mon Sep 08, 2008 11:43 am

Ola; jag har samma problem. Hur löste du det?


Return to “Installation, backup och säkerhet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests