DocMan verkar inte ha det jag vill

Diskutera tredjepartsutvecklade komponenter, moduler m.m. avsedda för Joomla! 1.0.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
User avatar
Fusse
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Mon Jan 30, 2006 2:50 pm
Location: Sweden/Säter
Contact:

DocMan verkar inte ha det jag vill

Post by Fusse » Tue Feb 07, 2006 2:23 pm

:(
JAg har installerat DocMan och upptäckte ett problem.
Jag har en hel hög texter som jag vill lägga ut men om jag ska göra det manuellt genom componenten får jag jobba ett år.
Jag vill ha nåt liknande som efter jag laddat upp med ftp kan skanna katalogerna och publicera den vägen.
Jag har en sån funktion i ett gammalt cgi-script. Finns det nån plugin eller finns det någon annan komponent som klarar detta?

Sidan jag jobbar med  http://fusse.myftp.org/fusse

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: DocMan verkar inte ha det jag vill

Post by Mackelito » Tue Feb 07, 2006 5:50 pm

Fusse wrote: :(
JAg har installerat DocMan och upptäckte ett problem.
Jag har en hel hög texter som jag vill lägga ut men om jag ska göra det manuellt genom componenten får jag jobba ett år.
Jag vill ha nåt liknande som efter jag laddat upp med ftp kan skanna katalogerna och publicera den vägen.
Jag har en sån funktion i ett gammalt cgi-script. Finns det nån plugin eller finns det någon annan komponent som klarar detta?

Sidan jag jobbar med  http://fusse.myftp.org/fusse
Har inte kollat men om tex Zoom Gallery kan ladda upp text filer så har den en scan function där du laddar upp allt via ftp till servern och scannar mappen...
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

User avatar
Fusse
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Mon Jan 30, 2006 2:50 pm
Location: Sweden/Säter
Contact:

Re: DocMan verkar inte ha det jag vill

Post by Fusse » Thu Feb 09, 2006 2:29 pm

Jag har testat Zoom Gallery men jag var inte så nöjd med den. Använder Ponygallery istället.
Men kanske jag kan använda Zoomgallery till enbart dokumenten ska testa.
Tack för svaret..  :D

User avatar
Fusse
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Mon Jan 30, 2006 2:50 pm
Location: Sweden/Säter
Contact:

Re: DocMan verkar inte ha det jag vill

Post by Fusse » Fri Feb 10, 2006 12:25 am

:(  Tyvärr så fixade inte Zoomgallery detta.De funktioner jag vill ha är---
1. Kunna ladda upp via ftp
2. Skanna katalogen och kunna sortera upp filerna.
3. Kunna göra sökning baserat på filnamn eller innehåll i filen. (det är bara vanliga textfiler dock med olika filändelser typ *. chopro eller liknande.
4. Kunna ladda hem filen.

Jag har lagt in cgi filen som jag har och gjort länk med wrapper.
Men det vore smidigt om det fanns en modul som följde templaten.

Finns på http://fusse.myftp.org/fusse  följ länken till texter.

putte35
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Mar 05, 2010 10:46 am

Re: DocMan verkar inte ha det jag vill

Post by putte35 » Wed Mar 10, 2010 7:24 am

Jag är kass på allt detta men autopopulate är kanske värt att titta på.

//Patrik


Locked

Return to “Komponenter, moduler och Mambots”