[1.5 RC 1] Problem med att installera mallar

Diskutera både frågor och goda idéer/förslag avseende mallar och design för Joomla! 1.0.
Locked
Ängegärd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 310
Joined: Thu Jul 19, 2007 10:59 pm
Location: Ludvika, Sweden
Contact:

[1.5 RC 1] Problem med att installera mallar

Post by Ängegärd » Sun Jul 22, 2007 9:42 pm

HEjSann & hallå!!!
Jag försökte installera mallar från ver. 1.0.12 i 1.5 RC 1 och fick detta till svar "Ditt tillägg verkar vara skriven för en äldre version. Du måste publicera Systemet -> Bakåtkompatibel tillägg via tilläggshanteraren, för att slutföra uppgiften"

Nu behöver jag hjälp från någon som vet var jag kan hämta detta tilllägg???

TACKsam för hjälp!!!
Last edited by Ängegärd on Mon Jul 23, 2007 12:00 am, edited 1 time in total.
// Ängegärd
---------------
J!2.5.28 | Hotell: Surftown | Server: Apache/2.2.20 | MySQL: 5.5 | PHP: 5.6.30 | Webbklient: Firefox 53 med "IE Tab 2" 6.2

User avatar
JoomlaJon
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 227
Joined: Wed Oct 26, 2005 11:34 pm
Location: Gothenburg, Sweden

Re: [1.5 RC 1] Problem med att installera mallar

Post by JoomlaJon » Sun Jul 22, 2007 10:40 pm

Enable Legacy Mode är det.

Du går in i Plugin manager, på sidan 2 där, i alla fall på min installation. Där finns System Legacy. Aktivera den så ska det nog fungera... tror jag.

Hoppas det funkar för dig,

jon
Last edited by JoomlaJon on Sun Jul 22, 2007 10:42 pm, edited 1 time in total.

Ängegärd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 310
Joined: Thu Jul 19, 2007 10:59 pm
Location: Ludvika, Sweden
Contact:

SV: [1.5 RC 1] Problem med att installera mallar

Post by Ängegärd » Mon Jul 23, 2007 12:00 am

TACKar JoomlaJon för hjälpen!!! :)
Last edited by Ängegärd on Thu Jul 26, 2007 10:54 pm, edited 1 time in total.
// Ängegärd
---------------
J!2.5.28 | Hotell: Surftown | Server: Apache/2.2.20 | MySQL: 5.5 | PHP: 5.6.30 | Webbklient: Firefox 53 med "IE Tab 2" 6.2

Cambo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sun Jul 29, 2007 9:23 pm

Re: [1.5 RC 1] Problem med att installera mallar

Post by Cambo » Sun Jul 29, 2007 9:27 pm

Hej ny inom Joomlavärlden.
Fick samma problem som Ängegärd och löste det med System Legancy. Dock dyker ett annat problem upp när jag aktiverar denna Plugin, nämligen att språkpaketen för såväl admin som siten återgår till engelska. Det står att jag kör med svenska på båda men i verkligheten blir allt på engelska. Några tips?

User avatar
shultman
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 785
Joined: Sun Aug 28, 2005 1:45 pm

Re: [1.5 RC 1] Problem med att installera mallar

Post by shultman » Sun Jul 29, 2007 9:39 pm

Hej och välkommen till forumet! :)

Här har du svaret:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,193237.0.html


Mvh

Cambo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sun Jul 29, 2007 9:23 pm

Re: [1.5 RC 1] Problem med att installera mallar

Post by Cambo » Mon Jul 30, 2007 6:16 pm

Tackar och bugar


Locked

Return to “Mallar (templates) och design”