Page 1 of 1

Modul Latestnews högerställer listan. Gaaaahhhh!

Posted: Sun Aug 05, 2007 2:13 pm
by Bosse
Hej alla!
Detta problem har jag stött på många gånger och har hittills inte lyckats lösa det...  ??? Jag har rätt bra kläm på var i CSS filen jag ska ändra för att få det som jag vill (Jag gissar lite och testar .. :P). Men så snart jag lägger till modulen Latestnews så vips, visar den sina listade objekt på ett helt eget sätt, oftast med gryyyym vänstermarginal, som gör att varje titel börjar någonstans på mitten av modulbredden istället för längst till vänster.

Såå, är det någon kunnig, vänlig själ som har någon aning om hur man ändrar detta. När jag tittar i sidans "källa" ser jag att det är en class som heter "latestnews" som tycks styra utseendet, men jag hittar ingen sådan class i CSS-filen.

All hjälp uppskattas enormt!

MVH
Bosse

Re: Modul Latestnews högerställer listan. Gaaaahhhh!

Posted: Fri Aug 17, 2007 8:43 am
by Mackelito
Har du någon länk man kan titta på?

Re: Modul Latestnews högerställer listan. Gaaaahhhh!

Posted: Fri Aug 17, 2007 9:29 am
by Bosse
Tack för svar,  :)

Nja, jag har löst det på ett annat sätt, nämligen genom att använda en 3 partsmodul ( http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/ ) där man kan välja hur objekten ska listas (ingen, bullet eller number). På så vis sköter ju modulens css om det jag på egen hand inte kan hitta.

Ibland känns det som det skulle kunna vara så mycket enklare med css än vad det är. Det skulle kunna vara mer uppenbart vilken style som gör vad osv...

MVH Bosse

Re: Modul Latestnews högerställer listan. Gaaaahhhh!

Posted: Fri Aug 17, 2007 9:32 am
by Mackelito
Om du för skojs skull vill titta på en annan module så kan jag rekommendera Display News by BK... funkar väldigt bra tycker jag :)