H1 som contentheading?

Diskutera både frågor och goda idéer/förslag avseende mallar och design för Joomla! 1.0.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
paus
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 67
Joined: Mon May 07, 2007 9:59 am
Contact:

H1 som contentheading?

Post by paus » Tue Nov 18, 2008 8:27 am

Hej,
Om man använder sig av SEO-tipset att lägga en H1tagg runt contentheading, vad händer då på sidor där man kör med blogview? Blir det inte en hel massa H1taggar på den sidan då?
Har en sida som endast har låg och medel pagerank på google och är sjukt intresserad av att få "upp" den ett par snäpp.
(Joomla 1.0 (Har testat sh404sef men fick en HEL massa problem, så det spåret har jag varit inne på men vänt.))

User avatar
maxa
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 557
Joined: Sat Aug 27, 2005 11:07 am
Location: Sweden
Contact:

Re: H1 som contentheading?

Post by maxa » Wed Dec 03, 2008 9:34 pm

sh404SEF fixar det automatiskt. Den gör om multipla h1 till h2. Om du tycker att den är overkill så gör även JoomSEO det.

paus
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 67
Joined: Mon May 07, 2007 9:59 am
Contact:

Re: H1 som contentheading?

Post by paus » Thu Dec 04, 2008 10:01 am

Ok, tack. Såg något på recensionssidan om att joomSEO inte kan hantera annat än engelska tecken. Vet du något om det?

User avatar
maxa
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 557
Joined: Sat Aug 27, 2005 11:07 am
Location: Sweden
Contact:

Re: H1 som contentheading?

Post by maxa » Thu Dec 04, 2008 1:40 pm

Jag kör joomSEO på minst en svensk sajt med Joomla 1.0 och det funkar.


Locked

Return to “Mallar (templates) och design”