Page 1 of 1

H1 som contentheading?

Posted: Tue Nov 18, 2008 8:27 am
by paus
Hej,
Om man använder sig av SEO-tipset att lägga en H1tagg runt contentheading, vad händer då på sidor där man kör med blogview? Blir det inte en hel massa H1taggar på den sidan då?
Har en sida som endast har låg och medel pagerank på google och är sjukt intresserad av att få "upp" den ett par snäpp.
(Joomla 1.0 (Har testat sh404sef men fick en HEL massa problem, så det spåret har jag varit inne på men vänt.))

Re: H1 som contentheading?

Posted: Wed Dec 03, 2008 9:34 pm
by maxa
sh404SEF fixar det automatiskt. Den gör om multipla h1 till h2. Om du tycker att den är overkill så gör även JoomSEO det.

Re: H1 som contentheading?

Posted: Thu Dec 04, 2008 10:01 am
by paus
Ok, tack. Såg något på recensionssidan om att joomSEO inte kan hantera annat än engelska tecken. Vet du något om det?

Re: H1 som contentheading?

Posted: Thu Dec 04, 2008 1:40 pm
by maxa
Jag kör joomSEO på minst en svensk sajt med Joomla 1.0 och det funkar.