Wrong get Itemid at com_content

Post Reply
mujie
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Jan 12, 2008 7:11 pm
Location: Between dream
Contact:

Wrong get Itemid at com_content

Post by mujie » Sat Jan 12, 2008 7:47 pm

I was found some weird thing at com_content when request an itemid from frontpage. Althought I was added latest_news module, when I click read more link from front page, that's  module didn't show up and template view still mess up even I used ex. .

http://[myweb]/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=1

Itemid is 1?

So, I did some trial and error paste code trick (because I'm not a PHP programmer  :P ) from modules/mod_latestnews.php to component/content.html.php below function _linkInfo( &$row, &$params ) {, and suddenly, bum it's work! I can get right and correct itemid.

http://[myweb]/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=45

My joomla version is Joomla! 1.0.13 Stable [ Sunglow ] 21 July 2007.

It's something wrong  ??? ?
Last edited by mujie on Sat Jan 12, 2008 7:49 pm, edited 1 time in total.

ayolov
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Mon Aug 18, 2008 11:52 pm
Contact:

Re: Wrong get Itemid at com_content

Post by ayolov » Wed Feb 04, 2009 7:04 pm

I've been trying to do the same thing!

Mind explaining what you did?

Tnks!

Mario.
Joomla will transform how people use computers - Be part of the revolution!

http://www.mkt400.com PHP scripts & SEO ASAP


Post Reply

Return to “Joomla! 1.0.x_Q&T”