[1.0.14 RC1] Menu Assignment List - Items not showing

Locked
paul.slaw
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Jan 24, 2008 10:47 am

[1.0.14 RC1] Menu Assignment List - Items not showing

Post by paul.slaw » Thu Jan 24, 2008 11:17 am

I have a fresh install of 1.0.14 RC1. I have menu items which are not showing in the module assignment list.

I have checked out this post:http://forum.joomla.org/index.php/topic,84676.0.html and this is not the same issue.

Items from the main menu are not showing on the assignment list. If I create a new menu and move the menu item from the mainmenu to the new menu it will show on the assignment list. I have removed all but one item from my main menu, still, nothing shows on the list.

Any Ideas?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

andrevorster
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Mon Dec 10, 2007 10:44 am

Re: [1.0.14 RC1] Menu Assignment List - Items not showing

Post by andrevorster » Wed Mar 25, 2009 9:03 am

Hi There
I have the same problem.
Please let me know if you have found a fix for this or a work around.
Pulling my hair out here.
Thanks
Andre

andrevorster
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Mon Dec 10, 2007 10:44 am

Re: [1.0.14 RC1] Menu Assignment List - Items not showing

Post by andrevorster » Wed Mar 25, 2009 9:38 am

I got it.
Well solved my problem anyway.
The problem comes in when you have an entire menu set up with nothing published in it.
Have a look at the menu manager and check items published it might show 1 item published but there if there aren't any published it causes the missing items in the menu assignment list.
I published one item and all my listings came back in the menu assignment.
Thanks
Andre


Locked

Return to “Joomla! 1.0.x_Q&T”