Page 5 of 5

Re: Submenu items not showing

Posted: Sat May 14, 2011 2:39 am
by hamburg113
hamburg113 wrote:Hi,

Thanks very much for this comment. It help me to think about my ideals.

Tks again and pls keep posting.
If you want to get more materials that related to this topic, you can visit: Project management templates

Best regards.

Re: Submenu items not showing

Posted: Sat Jun 11, 2011 1:32 am
by whiteshadow
can some one tell me where i can find the code for the main menu and the code that specifies the levels. my problem is that the template seem to only show up to 2 sub-level in menus the third becomes a parent menu. http://www.unitedprice.com

Re: Submenu items not showing

Posted: Sat Jun 25, 2011 12:30 am
by smemilyanne
.. moved to appropriate forum..

Re: Submenu items not showing

Posted: Mon Jun 27, 2011 8:28 am
by mcsmom
Go to the module manager and change the number of levels you are displaying. You can delete or unpublish the second copy of the menu if you don't want it.

Re: Submenu items not showing

Posted: Sun Aug 14, 2011 3:26 am
by AshrafSello
Please try the solution shown in this post by me

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=199&t=645412

I hope it helps.

Wish you all the best.

Re: Submenu items not showing

Posted: Tue Dec 20, 2011 1:37 pm
by Kampp
My problem seem to have happended after migration from Joomla 1.0.x.

It works with SEF ON

My solution was the following:
Open the toplevel menuitems with submenuitems in them. "Change" the menu item type to the same as before. Also I had to make sure that there was not used a - in the alias.
If need you could change to a completly different menu item type and change it back.

I did not change the module settings so that submenu is shown all the time.

My site was:
Joomla 1.5.25 (same error at 1.5.22)
Menu type: Legasy - Vertical
Cache: No
SEF: Yes (and keept on!)

Re: Submenu items not showing

Posted: Sun Jan 15, 2012 7:34 pm
by webmyrtle
I have learned that when system cache is enabled, submenu items do not apear when the top menu itme is clicked. Disabling system cache resolves the problem.

Re: Submenu items not showing

Posted: Mon Jul 23, 2012 6:24 am
by prashantb423
Sub menus are showing in Main menu when Cache is disabled for the site.

Re: Submenu items not showing

Posted: Sun Oct 28, 2012 2:47 pm
by zainabsb88
i am having a website www.superwebcreators.com.
In that earlier submenu were showing but it stopped suddenly.
I tried disabling SEF, Cache and adding extended menu plugin, but no use.
Can anyone help!!!

Re: Submenu items not showing

Posted: Wed Mar 27, 2013 6:21 am
by Athinaikon
I managed fixing the same problem on my site which is a joomla 2.5 by going to:
Module manager > Main menu > then in basic settings towards the end it has an option
"Show Sub-menu Items" select accordingly and your done!