Searching returns blank page!

This forum is for reporting bugs in Joomla!. Please don't report problems with extensions in here.
Forum rules
Forum Rules
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
hogni89
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Mon Nov 30, 2009 8:33 pm

Searching returns blank page!

Post by hogni89 » Wed Dec 02, 2009 2:01 pm

I am building a portal for a local comunity in the Faroe Islands. I want to gather as much information as possible about the local comunity, and make it easy for the user to find a shop that supports iPhones, a car dealer or just a local resturant.

But the search module gives me an error now! .. Every time I search, it returns a blank page!
you can see it yourself here "http://www.leitarin.com" - try for example to search for "BS Tøkni" ..

It's sad, and I have tried to install some other search modules, but all give the same error :/

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18869
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Searching returns blank page!

Post by infograf768 » Thu Dec 03, 2009 6:40 am

You are not using the default Joomla search module.
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

hogni89
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Mon Nov 30, 2009 8:33 pm

Re: Searching returns blank page!

Post by hogni89 » Thu Dec 03, 2009 1:16 pm

thats bc the default gave me a blank site, and I tried to use another one .. but I have changed to the default now, and it still returns a blank site .. it's a shame, bc the main usage of the site will be "searching" :/

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18869
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Searching returns blank page!

Post by infograf768 » Thu Dec 03, 2009 2:47 pm

I guess you have some corrupted files.
I suggest you overwrite with a clean full J package (after backup)
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

digitalmediaguy
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 70
Joined: Thu Apr 02, 2009 5:46 am

Re: Searching returns blank page!

Post by digitalmediaguy » Thu Dec 17, 2009 6:00 pm

I have the same problem... I have tried both the default joomla search and Search Advanced with no success? When I assign a menu item to the default search I can see the search page fine... but any entries come back in a blank white page...

As for advanced search... I cant even see the search page from the menu! And the search module in the search position is just giving a blank page!

Any thoughts?

digitalmediaguy
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 70
Joined: Thu Apr 02, 2009 5:46 am

Re: Searching returns blank page!

Post by digitalmediaguy » Thu Dec 17, 2009 6:31 pm

I turned on error reporting and discovered it was one of the plug-ins for advanced search that was conflicting with the search results... I disabled that one search plugin and it's working again :)

User avatar
airbag
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 78
Joined: Fri Feb 24, 2006 3:27 pm
Location: Cheshire, UK
Contact:

Re: Searching returns blank page!

Post by airbag » Fri Aug 06, 2010 2:27 pm

Yes I had this issue also because the client removed the "Web Links" component from the system, but the search-weblinks plugin was still active.. and causing a page error.

j2chulo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 43
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:56 am

Re: Searching returns blank page!

Post by j2chulo » Fri Nov 05, 2010 12:59 am

I had this problem and reading this thread helped me fixed it. After I read this thread I logged into my site backend when to plugin, type-search and disable all search plugin then i started to enable them one by one till i found the one that was causing the problem. It was the ( Search - JoomGallery ) plugin that was messing my search. Remember if you do disable and enable plugin make sure you clean your joomla cache every time you enable or disable sumething. I hope this can help other people who are having this problem

randy270
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 67
Joined: Thu May 22, 2008 1:40 pm
Location: Philadelphia, PA
Contact:

Re: Searching returns blank page!

Post by randy270 » Fri Nov 12, 2010 9:36 pm

None of these solutions is working for me. I have a healthy install, although I have it running in my sandbox machine. And running the debug does me no good, because nothing shows up on the blank page.

alexxbob
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Mar 09, 2011 12:26 pm

Re: Searching returns blank page!

Post by alexxbob » Wed Mar 09, 2011 12:32 pm

Thank you guys, i had the same problem. Now my search working again.

I just disabled two plugins: Search - Weblinks and Search - CP Tags

:)

brergo
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Tue Mar 17, 2009 11:17 pm

Re: Searching returns blank page!

Post by brergo » Fri Jun 24, 2011 8:01 pm

digitalmediaguy wrote:I turned on error reporting and discovered it was one of the plug-ins for advanced search that was conflicting with the search results... I disabled that one search plugin and it's working again :)
I just came across this post after searching for a solution for the same problem for months! Thanks a lot.

laura_abc
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Fri Oct 21, 2011 8:48 am

Re: Searching returns blank page!

Post by laura_abc » Wed Oct 26, 2011 11:16 am

i have similar problem, but this solution wasn't good for me.
always blank :(

dalypaty
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Nov 04, 2011 11:00 am

Re: Searching returns blank page!

Post by dalypaty » Thu Dec 01, 2011 9:50 am

laura_abc wrote:i have similar problem, but this solution wasn't good for me.
always blank :(
have written on this topics, you hard search will to find so many interesting things can help you :eek:

grebeau
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sun Oct 04, 2009 3:42 pm
Location: Atlanta, GA
Contact:

Re: Searching returns blank page!

Post by grebeau » Fri Dec 07, 2012 11:42 pm

It is one of your plugins that is causing the conflict. I suggest you start by disabling search related plugins one at a time to see which one it is.


Locked

Return to “Joomla! 1.5 Bug Reporting”