Les dette før du spør!

Diskusjon og informasjon om oversettelser

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Post Reply
User avatar
jenscski
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1468
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:58 am
Location: Tønsberg, Norway

Les dette før du spør!

Post by jenscski » Fri Feb 10, 2006 1:24 pm

Før du spør her på forumet, anbefales det å ta en titt på Joomla! i Norge (http://www.joomlainorge.no/). Dette er en siden for den norske brukerforeningen som prøver å samle alle norske oversettelser, og her finnes lenke til fillagret for de norsk språkfilene samt en liste over pågående oversettelser (se Oppgaver i hovedmeny).

Ellers er du hjertelig velkommen til å spørre her på forumet - men for at de som svarer her ikke skal bli gale av å svare på de samme spørsmålene igjen og igjen, bør du gjøre litt forarbeid selv først.

Finner du ikke noe på Joomla! i Norge (http://www.joomlainorge.no/), bør du søke etter det du lure på før du spør, ved å bruke søkeboksen nesten øverst på siden.

Har du oversettelser du vil dele med andre er du velkommen til å kontakte foreningen, enten via kontaktskjema eller forumet på foreningens sider – i forumet kan du også legge filen(e) som vedlegg i ditt innlegg. E-postadressen "oversettelser [at] joomlainorge.no" kan også brukes (Spambeskyttelse: bytt [at] med @  ;)).

Ønsker du å delta aktivt som oversetter i prosjektet er du også velkommen til å gjøre det, men det er ikke et nødvendig om du bare vil dele en fil eller to.

Nyttig informasjon:
Plassering av språkfiler


Redigering: Streket ut liste om pågående som ikke brukes mer. - rued
Last edited by rued on Sat May 26, 2007 11:28 pm, edited 1 time in total.
Jens-Christian Skibakk
MMS Blog - http://mms.pipp.no/
Joomla! i Norge / Joomla! in Norway - http://www.joomlainorge.no/

 
 
Post Reply

Return to “Oversettelser”