Page 1 of 1

Får ikke vist site på norsk...

Posted: Fri Apr 15, 2011 5:53 am
by Reggius
Heisann!
Jeg er helt ny i Joomla, og jeg har fått installert J. på min server og den er oppe og går. Så installerte jeg norsk språkpakke og får norsk i admin (backend) delen, men IKKE på brukersiden (frontend).
Jeg har søkt i ulike forum, inkl. dette og på google og ser at det skal være endret, men jeg har da siste versjon av J. men får problemet alikevel. Logger inn både som default språk og engelsk før jeg endrer både siten og admin til norsk...
Ser det er patcher, men vet ikke hvordan dette funker - der kommer jeg virkelig til kort.

Jeg leste denne tråden: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=210&t=594933
men dette hjalp meg rett og slett ikke og nå begynner jeg å bli litt desp, for jeg gidder ikke sitte å endre alt til norsk hvis det ikke er nødvendig.

Her er siden min og spørsmålet er på dette bilde!
Image

Takk på forhånd

MVH REggius

Re: Får ikke vist site på norsk...

Posted: Fri Apr 15, 2011 8:32 pm
by Roar
Svaret er nei.

Dette er en del av innholdet som det trengs hjelp til å fullføre:
http://brukere.joomlainorge.no/grupper- ... groupid=10

Re: Får ikke vist site på norsk...

Posted: Fri Apr 15, 2011 9:19 pm
by Reggius
Takk for svar!! Da er det vel bare å gå igang med å oversette da :)

Re: Får ikke vist site på norsk...

Posted: Sun Apr 17, 2011 12:02 am
by Roar
Det enkleste hadde vært om noen kunne lese korrektur. Alt av eksempel data er oversatt, men korrektur mangler:
http://www.joomlainorge.no