Inloggningsproblem

Diskutera allmänna frågor rörande Joomla! 1.0

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
crazyman
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Dec 05, 2007 8:08 pm

Inloggningsproblem

Post by crazyman » Wed Dec 05, 2007 8:13 pm

Jag har länge kört Joomla 1.0.12 och Commnitybuilder, har fungerat suveränt.
Nu uppdaterade jag till Joomla 1.0.13 och då slutade inloggningen till Community Builder fungera, som super administratör får jag meddelande om att användarnamn och Lösenord är felaktiga. Testar jag att logga in som en vanlig medlem så händer ingenting och inga meddelanden visas.

HJÄÄÄLP!! har panik, är ett ganska stort och viktigt community som ska med i tidningarna snart och då MÅSTE det fungera.
Just nu kör jag tillfälligt på Joomlas egna login modul och det går bra.

Jag har testat att synka användarna och kolalt inställningar men hittar inget, att tillägga är jag ingen hejjare på programering i PHP så förklara som om ni skulle förklara för ett dagisbarn så jag kan få min inloggning att funka

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: Inloggningsproblem

Post by Mackelito » Wed Dec 05, 2007 8:38 pm

Har du kollat så att lösenordet stämmer? (i databasen med phpmyadmin eller så) har du provat att skicka ut ett nytt lösen?
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

crazyman
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Dec 05, 2007 8:08 pm

Re: Inloggningsproblem

Post by crazyman » Wed Dec 05, 2007 9:16 pm

Jag har löst det, man var tvungen att uppdatera Community Builder samtidigt till nya 1.1 eller snarare ominstallera den.


Locked

Return to “Allmänna frågor”