Så roligt - TV6 använder joomla

Forum för att diskutera off topic och frågor som inte hör hemma i de andra forumen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
User avatar
Siddan
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 458
Joined: Wed Oct 18, 2006 10:23 am
Location: Somewhere over the Rainbow

Så roligt - TV6 använder joomla

Post by Siddan » Sun Aug 26, 2007 12:50 pm

Märkte det först nyss att TV6 använder Joomla!
Jag gick in på forumet och såg på engång att det var Fireboard, sen märkte jag att också Community Builder används för registrering.

Hoppas då att TV6 har skickat in en god slant till utvecklarna som tacken

 
User avatar
vendelberg
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1662
Joined: Sat Aug 20, 2005 6:56 pm
Location: Vendel/Örbyhus
Contact:

Re: Så roligt - TV6 använder joomla

Post by vendelberg » Sun Aug 26, 2007 7:47 pm

Hej
Det är nog samma som tv3 eller? http://forum.joomla.org/index.php/topic,8457.0.html
Man lär så länge man har elever
* Glöm inte att markera ditt första inlägg i tråden som LÖST (den gröna bocken) när du anser att du fått tillräcklig hjälp! *

www.joomlaakuten.se

User avatar
svenl
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1032
Joined: Mon Oct 17, 2005 1:50 pm
Location: Närke, Sweden
Contact:

Re: Så roligt - TV6 använder joomla

Post by svenl » Sun Aug 26, 2007 8:52 pm

Hejsan,

Var in och kollade på TV3-siten nu och det är joomla de kör  ;D :D
Så där har open source nu fått vara med i några år och verkar göra ett bra jobb för dom.
Som vi kommer ihåg från tidigare så har de en hel del speciallösningar på sina sidor som fortsatt att utvecklats.
Vi får hoppas att de också är aktiva i forumet med sina kunskaper.

mvh
8)
-
Sanningen finns där ute, har du sökt efter ditt svar?
var svaret bra och löste ditt problem? Glöm då inte att ändra ditt första inlägg till löst (Solved)

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: Så roligt - TV6 använder joomla

Post by Mackelito » Tue Sep 04, 2007 5:57 am

vendelberg wrote: Hej
Det är nog samma som tv3 eller? http://forum.joomla.org/index.php/topic,8457.0.html
Det gäller hela viasat om jag inte minns fel... en liten kul grej dom har är webb tv :)
http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner.php
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

the_fine
I've been banned!
Posts: 16
Joined: Tue Oct 09, 2007 4:12 pm

Re: Så roligt - TV6 använder joomla

Post by the_fine » Tue Oct 09, 2007 4:37 pm

Dom har gjort grunden i Mambo som är nära besläktat med joomla 1.0.x
Ny student på ElektroDesign, LIU i Norrköping

Ängegärd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 310
Joined: Thu Jul 19, 2007 10:59 pm
Location: Ludvika, Sweden
Contact:

SV: Så roligt - TV6 använder joomla

Post by Ängegärd » Wed Oct 17, 2007 1:45 pm

HEjSann!!!
Erbjuder följande länk!!!

http://www.idg.se/2.1085/1.12925
// Ängegärd
---------------
J!2.5.28 | Hotell: Surftown | Server: Apache/2.2.20 | MySQL: 5.5 | PHP: 5.6.30 | Webbklient: Firefox 53 med "IE Tab 2" 6.2

 

Locked

Return to “Diverse (off topic)”