Frontpage

Forum för att diskutera off topic och frågor som inte hör hemma i de andra forumen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
Edi tiger
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:29 am

Frontpage

Post by Edi tiger » Sun Sep 30, 2007 9:33 am

Hej!
Har en liten fråga,min kompis han bygger en hemsida i frontpage o sen lägger han över mappen bara genom ftp på server,jag undrar vilken webbhotell ska man ha förr att kunna så o vad krävs mer?
Mvh Ernad!

 
User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: Frontpage

Post by Mackelito » Mon Oct 01, 2007 9:58 am

sök lite mer här på forumet så hittar du ett par trådar som handlar just om webbhotell för Joomla!
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

Edi tiger
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:29 am

Re: Frontpage

Post by Edi tiger » Mon Oct 01, 2007 9:00 pm

Jag vet om joomla men jag vil testa en enkel wesida med frontpage så undrar jag hur ska det gå till

Ängegärd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 310
Joined: Thu Jul 19, 2007 10:59 pm
Location: Ludvika, Sweden
Contact:

SV: Frontpage

Post by Ängegärd » Mon Oct 01, 2007 9:48 pm

Edi tiger wrote: Hej!
Har en liten fråga,min kompis han bygger en hemsida i frontpage o sen lägger han över mappen bara genom ftp på server,jag undrar vilken webbhotell ska man ha förr att kunna så o vad krävs mer?
Mvh Ernad!
HEjSann!!!

Prata vi Frontpage i Joomla! eller MS Frontpage???
// Ängegärd
---------------
J!2.5.28 | Hotell: Surftown | Server: Apache/2.2.20 | MySQL: 5.5 | PHP: 5.6.30 | Webbklient: Firefox 53 med "IE Tab 2" 6.2

Edi tiger
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:29 am

Re: Frontpage

Post by Edi tiger » Mon Oct 01, 2007 9:50 pm


User avatar
chrille
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1023
Joined: Sat Aug 20, 2005 4:41 pm
Location: Stockhom, Sweden

Re: Frontpage

Post by chrille » Mon Oct 01, 2007 10:19 pm

Hej Edi tiger!

För att öka dina möjligheter att få hjälp föreslår jag att du söker dig vidare till något annat forum/webbplats eftersom här koncentrerar vi oss på Joomla, allt enligt våra regler.

Lycka till med ditt sökande efter svar.

:)

/Chrille
Moderator Swedish forum

Ängegärd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 310
Joined: Thu Jul 19, 2007 10:59 pm
Location: Ludvika, Sweden
Contact:

SV: Frontpage

Post by Ängegärd » Tue Oct 02, 2007 10:56 am

HEjSann Edi tiger!
Vad är det du är ute efter? Kan du precisera din fråga lite mer?
Jag har jobbat med MS Frontpage i många år.
// Ängegärd
---------------
J!2.5.28 | Hotell: Surftown | Server: Apache/2.2.20 | MySQL: 5.5 | PHP: 5.6.30 | Webbklient: Firefox 53 med "IE Tab 2" 6.2

Edi tiger
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:29 am

Re: Frontpage

Post by Edi tiger » Tue Oct 02, 2007 3:53 pm

Jag kan också mycjet om MS frontpage,men jag undrar vilken webhotell ska jag ha?

Ängegärd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 310
Joined: Thu Jul 19, 2007 10:59 pm
Location: Ludvika, Sweden
Contact:

SV: Frontpage

Post by Ängegärd » Tue Oct 02, 2007 5:07 pm

HEjSann Edi tiger!!!
Förstår någon inte vad du menar med "vilken webhotell ska jag ha?"

Sidorna som är gjorda i MS Frontpage kan du ladda upp till vilket hotell konto som helst via ett FTP program.

Men så finns möjligheten att ansluta till "Publicera Webbplats.." under Arkiv menyn i frontpage. Här får du upp Egenskaper för fjärrwebbplats. Har hotellet stöd för frontpage (brukar kosta extra) så kan du välja "Frontpage eller SharePoint Services".

Med detta tillägg aktiverat kan du ansluta till hemsidan direkt med frontpage, du får upp hela fil strukturen på hemsidekontot direkt i frontpage (precis som om du hade hemsidan i din egna dator) och redigera hemsidan online med MS Frontpage. (Använder detta på några av mina sidor)

Är det detta du är ute efter??? Det är bara att surfa runt bland hotellen och se om de erbjuder "frontpage-tillägg" (Jag ligger på surftown.se. Där finns frontpage-tillägg med i kontot jag har där)
Last edited by Ängegärd on Tue Oct 02, 2007 5:13 pm, edited 1 time in total.
// Ängegärd
---------------
J!2.5.28 | Hotell: Surftown | Server: Apache/2.2.20 | MySQL: 5.5 | PHP: 5.6.30 | Webbklient: Firefox 53 med "IE Tab 2" 6.2

Edi tiger
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:29 am

Re: Frontpage

Post by Edi tiger » Tue Oct 02, 2007 5:09 pm

Exakt,tacka så myket o förlåt för jag kunde inte beskriva exakt jag ville :(

Ängegärd
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 310
Joined: Thu Jul 19, 2007 10:59 pm
Location: Ludvika, Sweden
Contact:

SV: Frontpage

Post by Ängegärd » Tue Oct 02, 2007 5:14 pm

;)

Sätt gärna tråden till SOLVED i ditt första inlägg om du är nöjd med detta.
Last edited by Ängegärd on Tue Oct 02, 2007 6:18 pm, edited 1 time in total.
// Ängegärd
---------------
J!2.5.28 | Hotell: Surftown | Server: Apache/2.2.20 | MySQL: 5.5 | PHP: 5.6.30 | Webbklient: Firefox 53 med "IE Tab 2" 6.2

 

Locked

Return to “Diverse (off topic)”